MT Højgaard indgår aftale med PATRIZIA om opførelse af attraktivt boligkvarter i spændende campusmiljø i Københavns Sydhavn

12. juli 2017


Ejendomsselskabet PATRIZIA har indgået en aftale med MT Højgaard om udvikling og opførelse af 18.660 m2 boligbyggeri på AC Meyers Vænge i Københavns Sydhavn.

MT Højgaard har gennem en årrække udviklet attraktive bolig- og erhvervsprojekter i Sydhavnen med boligerne på Frederikskaj og det tidligere Nokia, nu Aalborg Universitet, som nogle af de mest markante.

- Det glæder os, at vi nu får mulighed for at fuldende udviklingen af området ved at opføre dette tætte og grønne boligkvarter i et spændende campusmiljø tæt på Aalborg Universitet i København og den kommende Metro i Sydhavnen, siger divisionsdirektør i MT Højgaard, Christina Jørgensen.

Bebyggelsen består af i alt 176 boliger med både rækkehuse og lejligheder, samt af et mindre antal butikker primært centreret omkring kvarters-pladsen i syd. Fra nord til syd er anlagt et grønt strøgforløb, mens bebyggelsen fra øst til vest brydes af en grøn kile med gang- og cykelruter til Teglværks- og Sluseholmen.

 De 56 rækkehuse er i 2, 2½ og 3 plan, og alle er med både for- og baghave. Boligerne i 2½ plan har også tagterrasse orienteret mod syd. De i alt 120 lejligheder er velindrettede, og der er både lejligheder til unge og familieboliger. Derudover opføres butikker, caféer og beboerlokaler i områdets stueetager, hvorved der bliver skabt et attraktivt byliv centreret omkring fællesområderne og bydelspladsen.

- Projektet er udviklet med respekt for områdets egen karakter og de små pladser. Det grønne miljø og de attraktive kantzoner inviterer til et mangfoldigt og unikt byliv. Vi ser frem til at realisere projektet og til et fortsat rigtig godt samarbejde med ejendomsselskabet PATRIZIA, siger Christina Jørgensen.

Projektet opføres i flere etaper. De første arbejder forventes påbegyndt i august 2017, og den sidste ejendom forventes afleveret i slutningen af 2019.

Kontakt:

Christina Jørgensen
Divisionsdirektør  
Tlf.: +45 4265 6865

Ann-Louise Elkjær
Kommunikationsdirektør
Tlf.: +45 2033 8693

Læs mere om projektet på AC Meyers Vænge.

Kontakt PATRIZIA, hvis du ønsker mere information.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website