MT Højgaard Danmark vinder ordre på 1,589 mia. i Nordhavn

4. maj 2021


Vi har netop underskrevet en aftale med AP Pension om opførelsen af både AP Pensions og Nykredits domiciler på Svanemølleholm i Københavns Nordhavn. Bygningerne bliver i alt 57.000 kvadratmeter, og kælderen bliver over 17.000 kvadratmeter. Projektet forventes færdigt i løbet af 2023.

Vil du vide mere?
kontakt os

Nu starter arbejdet på Svanemølleholm

 - Vi er glade for, at AP Pension har valgt, at vi i MT Højgaard Danmark skal være med til at realisere de planer, som AP Pension har for Svanemølleholmen. Det er en aftale, som skaber stor værdi for begge parter, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Det er et stort og moderne byggeri, som vi sammen med AP Pension starter opførelsen af, hvor der er tænkt gode tanker om, hvordan de to ejendomme skal bruges, så det også kommer til lokalsamfundet til gavn, siger Niels Holm Mikkelsen, der er sektionsdirektør for Anlæg Øst i MT Højgaard Danmark.  

Aflevering i 2023

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, fortæller, at pensionsselskabet både kommer til at eje Nykredits domicil og deres eget. 

- Det er et stort projekt, vi skal opføre på Svanemølleholm. Derfor er vi også glade for, at vi har indgået en totalentrepriseaftale med MT Højgaard Danmark, som vi er sikre på, kan løfte opgaven med at bygge nye domiciler til Nykredit og AP Pension. For os har det været vigtigt at få en totalentreprenør, der blandt andet har den nødvendige erfaring, økonomi og rigtige bemanding, og den totalentreprenør har vi fundet i MT Højgaard Danmark, siger Peter Olsson, der forventer, at Nykredits domicil afleveres ved udgangen af andet kvartal i 2023, mens AP Pensions eget afleveres i årets sidste kvartal i 2023.

Arbejdet på Svanemølleholm starter den 15. maj.  Vi glæder os til at komme i gang!

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website