MT Højgaard opfører kontordomicil for CODAN Companies i Køge

17. juni 2020


CODAN Companies, der producerer og distribuerer medicinsk udstyr, skal have ny kontor- og lagerbygning i Køge. MT Højgaard opfører byggeriet i en hovedentreprise.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Nyt domicil skal give optimale rammer

CODAN Companies, der producerer og distribuerer medicinsk udstyr, skal have nyt kontor og lagerhal på Lykkebækvej 22 i Køge. Den 5. maj 2020 underskrev CODAN Companies og MT Højgaard en hovedentrepriseaftale om opførelsen af byggeriet. Allerede dagen efter, den 6. maj 2020, tog vi første spadestik.

Samlet kommer byggeriet til at tælle 3000 m2 kontor- og lagerbygning, som skal huse koncernens direktion og danske salgsafdeling. 

Projektet er udviklet af Johansen Skovsted Arkitekter i tæt dialog med bygherre, der har haft stort fokus på at skabe en bygning, der kan forene og samle forskellige afdelinger af virksomheden og give optimale rammer for medarbejdere og den daglige drift.

– Vi ser frem til i samarbejde med underentreprenørerne på projektet at sørge for et byggeri i høj kvalitet, fortæller Martin Tangø, projektleder i MT Højgaard.

Samarbejde i højsædet

Som hovedentreprenør er det vigtigt for os, at samarbejdet mellem de forskellige afdelinger i MT Højgaard samt underentreprenører spiller, så projektets processer kører optimalt.  

– Bygherre sætter kvalitet højt, og det har stor betydning for byggeriet. Vi ser frem til i samarbejde med underentreprenørerne på projektet at sørge for et byggeri i høj kvalitet, fortæller Martin Tangø, projektleder i MT Højgaard og fortsætter: 

– Vi har stort fokus på samarbejdet med de forskellige underentreprenører på projektet. For eksempel kommer elementleverancerne fra bygherrens underentreprenør. Det er vores opgave at sørge for, at byggeriet er klar til de leverancer, når de ankommer. Det betyder, at vi skal styre vores tidsplan stramt, så processen kan køre uden forsinkelser. 

Byggeriet står færdigt og klar til indflytning den 31. august 2021. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører og Marianne Levinsen Landskab. Ambercon A/S leverer og monterer betonelementer til byggeriet. Malmos A/S udfører landskabsarbejder. MT Højgaard A/S udfører alle øvrige arbejder som hovedentreprenør.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website