Erfaren erhvervsmand ny divisionsdirektør i MT Højgaard

28. august 2013


Bygge- og anlægsvirksomheden har ansat Peter Falkenham, tidligere koncerndirektør i Tryg, til at stå i spidsen for byggeriaktiviteterne øst for Storebælt.

Vil du vide mere?
kontakt os

Peter Falkenham bliver fra den 2. september ny divisionsdirektør i MT Højgaard. Han skal være direktør for den division, som varetager virksomhedens byggeaktiviteter øst for Storebælt. Divisionens hovedopgaver omfatter blandt andet store virksomhedsdomiciler, hospitalsbyggeri, OPP-projekter og renovering af beboelsesejendomme fra 1960’erne og 1970’erne.

Peter Falkenham, som er 55 år, har tidligere været koncerndirektør og medlem af direktionen i Tryg Forsikring A/S og adm. direktør i ABB-koncernen.

─ Vi har været igennem en meget grundig rekrutteringsproces, og med Peter Falkenham får vi en yderst erfaren og kompetent divisionsdirektør. Byggeriet af store projekter foregår langt hyppigere som langsigtede og strategiske samarbejder med kunder og investorer, og vi er yderst tilfredse med, at vi har været i stand til at tiltrække en så stærk strategisk profil med et stort netværk i dansk erhvervsliv, siger Søren Ulslev, koncerndirektør i MT Højgaard.

Peter Falkenham er uddannet civilingeniør, og han glæder sig nu til at komme lidt tættere på sit gamle fag.

─ Jeg ser frem til en hverdag, hvor jeg i tæt samarbejde med kunderne både kan være med til at udvikle rammerne for den danske byggebranche og være med til at drive konkrete byggeprojekter frem. Samtidig optimerer byggebranchen brugen af digitale værktøjer, og her forventer jeg at kunne bidrage med mine erfaringer fra forsikringsbranchen, siger Peter Falkenham.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website