MT Højgaard vinder to store fagentrepriser

25. juli 2012


To boligselskaber i Aalborg Kommune skal have renoveret over 1.000 lejligheder. MT Højgaards egne murere og tømrere skal stå for to af entrepriserne til sammenlagt 55 mio. kr.

Vil du vide mere?
kontakt os

Der bliver fast arbejde til murere og tømrere fra MT Højgaards egenproduktion i næsten to år, når startskuddet efter industriferien går til to store renoveringsopgaver i Aalborg Kommune.

Sundby-Hvorup Boligselskab skal have renoveret 20 boligblokke med 815 lejligheder på Løvvangen i Nørresundby, og Plus Bolig renoverer to otte-etager boligblokke med 200 lejligheder på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg. MT Højgaard har vundet den indvendige murerentreprise på Løvvangen og tømrerentreprisen på Tove Ditlevsens Vej.

Konkurrencedygtig pris

MT Højgaard har vundet begge fagentrepriser på en konkurrencedygtig pris, og det har stor værdi for koncernen at demonstrere konkurrenceevne på den slags fagentrepriser, siger afdelingschef Kim Peters fra MT Højgaard.

- Vi anvender vores egne dygtige håndværkere til opgaverne, så vi kan styre processerne, levere en god kvalitet og leve op til vores egen målsætning om at levere byggerier uden fejl og mangler, siger Kim Peters.

- Begge renoveringsopgaver er meget interessante og udfordrende. Vi glæder os til at komme i gang og ser frem til samarbejdet med bygherren og hans rådgivere, siger han.

En lille milliard kroner

De to boligselskaber investerer tilsammen næsten en mia. kr. i renoveringerne. Sundby-Hvorup Boligselskab investerer 690 mio. kr og Plus Bolig 220 mio. kr. Der bliver i begge tilfælde tale om omfattende forandringer af blokkene både udvendig og inde.

I begge byggesager skal samtlige lejere genhuses i en kortere eller længere periode. Den logistiske opgave med at tilrettelægge flytningerne og finde erstatningsboliger tager boligselskaberne sig af.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website