- Ved middagsbordet handler det mest om byggeri og fodbold


Chris Storm Nielsen er produktionsleder for betonarbejdet på boligprojektet Flintholm. Hans mål er at mestre rollen som produktionsleder og derefter tage skridtet og blive projektleder. I fritiden styrer han et seniorfodboldhold, og overblikket og koordineringen fra trænergerningen tager han med sig på job.

Vi søger ingeniør-, konstruktør- og maskinmesterpraktikanter
se vores praktikopslag her

- Min far ved godt, at MT Højgaard er en stor dansk virksomhed, og han er glad og stolt over at, at jeg arbejder her. Jeg er mindst lige så stolt af ham, og jeg lærer en masse, når vi taler om vores arbejde. 

Beton i blodet

Beton betyder meget i min familie. Det lyder måske underligt, men sådan er det, når man har en onkel, der har været formand i et betonsjak i MT Højgaard og en far, der er betonarbejder. Jeg er fodret op med historier om støbninger og håndværk, så det er intet tilfælde, at jeg har valgt det udendørs kontor på byggepladsen. Her føler jeg mig godt hjemme.

Min far ved godt, at MT Højgaard er en stor dansk virksomhed, og han er glad og stolt over at, at jeg arbejder her. Jeg er mindst lige så stolt af ham, og jeg lærer en masse, når vi taler om vores arbejde. Ofte vender vi udfordringer på byggepladsen sammen. Han har et andet perspektiv, end jeg har som ingeniør, og det er guld værd. Når familien samles ved middagsbordet, handler det mest om byggeri og fodbold.

God mentor gav tryghed

Jeg blev diplomingeniør fra DTU her i 2020. På femte semester skulle jeg i praktik. En af vores eksterne undervisere var fra MT Højgaard, og han hjalp mig til en plads på Ny Islands Brygge Skole-projektet, hvor jeg først hjalp med tilbudsarbejde og siden assisterede produktionslederen. Jeg skabte arbejdstegninger til håndværkerne og kvalitetssikrede beton og armering.

Produktionslederen var en suveræn mentor. Vi sad head-to-head, så jeg kunne spørge ham, når jeg havde brug for hjælp. Det skabte tryghed, når man kommer fra skolebænken og pludselig er ude i marken. Efter praktik blev jeg studentermedhjælper og var med til at færdiggøre råhuset. Det har givet mig en praktisk indgang til in situ-arbejde og montage.

Min afgangsopgave på studiet handlede om MT Højgaard-projektet Flintholm. Sammen med to studiekammerater arbejdede jeg på projekteringen af projektet, som dengang slet ikke var startet op. Men i 2020 blev kontrakten underskrevet, og jeg fik pludselig en unik mulighed for at blive produktionsleder. Nu er jeg del af et stærkt team, og vi skaber et virkelig flot boligprojekt. Det er så fedt at kunne skrive på CV´et.

Mit eget store mål er at blive så god en produktionsleder som muligt.

Overblik og koordineringsevner fra fodbold

Fodbold spiller en kæmpe rolle i mit liv. Jeg har selv spillet på godt niveau, og i dag er jeg træner for et seniorhold i B1908, hvilket kræver meget af mit overblik og mine koordineringsevner. Konkurrencementalitet ligger godt til mig, og det er også en fordel på byggepladsen, hvor kunden og underentreprenørerne har store forventninger til dig, og det kan spidse til. Hver dag skal jeg levere.

Vil mestre rollen som produktionsleder

Det er godt at have et klart mål både i fodbold og på byggepladsen. Mit eget store mål er at blive så god en produktionsleder som muligt. Når det lykkes, vil jeg gå efter at blive en god projektleder. Men lad os tage en kamp ad gangen.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website