Tvillingebygning afleveret i Risskov

16. oktober 2023


MT Højgaard Danmark har afleveret etape 2 af Engsøhus til PFA og MT Højgaard Property Development. Etape 2 ligner en nyfødt tvilling til Etape 1, og projektchef Torben Stege Rasmussen beretter, at fødslen i Risskov har været vellykket.

Vil du vide mere?
kontakt os

Etape 1 og den nye etape 2 af Engsøhus ligner hinanden. Begge er beklædt med aluminium og måler lige omkring 7.000 kvadratmeter. Begge består af blokke i varierende højder fra to til seks etager. Begge modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. 

På mange måder er der altså tale om tvillinger, og projektchef Torben Stege Rasmussen kan i store træk berette om en vellykket fødsel af Engsøhus etape 2, som netop er afleveret:   

“Det er virkelig sjældent, at man kan få lov til at bygge to næsten identiske bygninger lige efter hinanden, og vi har virkelig kunnet drage nytte af de erfaringer, vi har gjort os på etape 1. Stort set alle underentreprenørerne har været de samme på begge etaper, og det er bare en kæmpe fordel, at alle kender deres opgaver helt ned til mindste detalje. Tidsplanen på etape to blev fulgt til punkt og prikke hele vejen igennem, så vi kan aflevere “barnet” 20 dage før tid.”

Kontorkoncept inspireret af tankerne i deleøkonomi

MT Højgaard Property Development har udviklet og solgt projektet til PFA Ejendomme. Ligesom Etape 1 er huset et såkaldt MultiFlex Office. Det er et kontorkoncept, som MT Højgaard Property Development selv har udviklet baseret på tankerne i deleøkonomi. Lejerne får deres egne kontorlokaler, men de kan samtidig gøre fuldt brug af fælles faciliteter som møderum og kantine.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website