Lars M. Carlsen indtræder i bestyrelsen i to MT Højgaard-virksomheder

6. juli 2021


MT Højgaard Danmark og MT Højgaard International får nyt besty-relsesmedlem, når den erfarne entreprenør Lars M. Carlsen i denne måned indtræder i begge virksomheders bestyrelser.

Vil du vide mere? 
kontakt os

"Anlagt et godt fundament for de kommende år"

60-årige Lars M. Carlsen har næsten 40 års erfaring fra den danske byggebranche, hvor han særligt er kendt for at have haft stor betydning for udviklingen af Aarsleff. Nu indtræder han så i bestyrelserne i MT Højgaard Danmark og MT Højgaard International.

- MT Højgaard Danmark og MT Højgaard International har i den seneste tid haft dygtigheden til at vinde nogle af branchens mest spændende opgaver, så der er anlagt et godt fundament for de kommende år. Virksomhedernes medarbejdere har en dyb faglighed og mange dygtige håndværkere, og med de nuværende muligheder i markedet kan de nå langt, siger Lars M. Carlsen.

International erfaring

Lars M. Carlsen har før arbejdet både i dansk og international kontekst, og han får brug for at trække på begge dele, når han skal rådgive virksomhederne som bestyrelsesmedlem. Tidligere har han udover Øresundsforbindelsen blandt andet arbejdet med vindprojekter i England og Tyskland samt infrastrukturprojekter i Sverige.

- Efter nogle svære år er MT Højgaard Koncernen og dens virksomheder igen ved at udvikle sig til en meget solid entreprenør, som ingen kan komme udenom på det danske og internationale marked. Jeg glæder mig meget til at bidrage til denne fortsatte positive tendens.

Lars M. Carlsen indtræder formelt i henholdsvis MT Højgaard Danmarks og MT Højgaard Internationals bestyrelser den 6. juli.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website