Vi skal opføre kontorhus for PFA i Risskov ved Aarhus

14. december 2019


PFA investerer nu i bæredygtige flerbrugerkontorer i Risskov nord for Aarhus. Byggeprojektet er udviklet af MT Højgaard med rådgivning fra Cebra Architecture og opføres ligeledes af MT Højgaard ud fra virksomhedens Multiflex Office-koncept. Ejendommen får et samlet areal på 7.000 m2, der kan opdeles i op til 13 lejemål. 

Vil du vide mere?
Kontakt os

”Vores ejendomsinvesteringer tager udgangspunkt i internationale megatrends. Og her ser vi tendensen deleøkonomi bl.a. komme til udtryk i form af en stigende efterspørgsel fra virksomhederne efter fleksible flerbrugerkontorer, hvor man som lejer både har mulighed for en løbende tilpasning af f.eks. ruminddelingen til de aktuelle behov og for at dele fælles faciliteter som kantine og mødecenter med andre lejere. Her passer MT Højgaards Multiflex Office-koncept rigtigt godt ind,” siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

Flerbrugerkontorer efter Multiflex Office-konceptet er skalérbart og giver mulighed for at indrette individuelt til den enkelte virksomheds behov i forhold til f.eks. rumopdeling og lejemålsstørrelser. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser eller areal løbende og giver ligeledes mulighed for flere eller færre lejemål efter behov. 

Projektudvikling og opførelse

MT Højgaard har udviklet byggeprojektet helt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt, så det lever op til PFA’s krav til ejendommen.

”Vi har gjort os meget umage med at udvikle et både bæredygtigt, arkitektonisk flot og funktionelt hus med et godt indeklima og attraktive arbejdspladser, som kan tilpasses efter behov. Huset er både areal- og energioptimeret, og det vil blive udført i en høj kvalitet. Vi har haft et særdeles godt samarbejde med PFA gennem hele forløbet, så vi glæder os til at opføre et godt og fremtidssikret kontorhus til dem,” siger Finn Mortensen, projektudviklingsdirektør i MT Højgaard.

Området omkring Lystrupvej er i rivende udvikling og er attraktivt for både større og mindre virksomheder.

Projektet opføres med udgangspunkt i MT Højgaards MultiFlex Office-koncept. Huset er både areal- og energioptimeret.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website