Aarhus har fået sit første MultiFlex Office

10. april 2018


MT Højgaard har netop færdiggjort byggeriet af et flerbrugerkontorhus med 350 arbejdspladser på Olof Palmes Allé i Skejby for PFA Ejendomme. Kontorhuset er et MultiFlex Office og kan løbende tilpasses virksomhedernes behov.

Vil du vide mere?
Kontakt os

På Olof Palmes Allé 18 i Skejby har MT Højgaard netop afleveret et kontorhus til PFA Ejendomme. Kontorhuset er bygget efter MT Højgaards egenudviklede koncept, MultiFlex Office. 

- MultiFlex Office konceptet sikrer en fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser løbende. Samtidig giver det flere fordele, såsom at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter. Kontorhuset er placeret, så medarbejderne kan nyde godt af områdets gode infrastruktur med indfaldsveje og letbanestop lige i nærheden, siger projektdirektør Mads Olsson.

Fleksibilitet og godt indeklima

Med tidlig involvering har MT Højgaard været med i udviklingen af det endelige projekt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt på grunden, som har været ejet af PFA Ejendomme i flere år. 

- Vi har skabt et yderst fleksibelt kontorhus, der både bygningsmæssigt og installationsmæssigt hurtigt kan ændres efter de kommende lejeres ønsker. Det har været en vigtig grundtanke for os i projekteringsfasen. Samtidig er huset arkitektonisk stilrent med godt lysindfald i alle lokaler med mulighed for gode arbejdspladser med et godt indeklima lige meget, om det ønskes indrettet som storrumskontor eller med cellekontorer. Huset er opført i en høj standard og udnytter både arealet og energien effektivt, siger Mads Olsson.

Det nye kontorhus er tegnet af Arkitema Architects og MT Højgaard. Colliers Danmark står for udlejningen af de nye erhvervslejemål.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website