Nye adm. direktører i Ajos og Scandi Byg

27. april 2016


Ny adm. direktør i Ajos bliver Ole Wamsler, mens den nuværende adm. direktør, Thomas Raunsbæk, bliver ny adm. direktør i Scandi Byg.

Vil du vide mere?
Kontakt os

To af virksomhederne i MT Højgaard-koncernen får nye adm. direktører den 1. maj. 45-årige Thomas Raunsbæk foretager en intern rokade og skifter fra sin nuværende stilling som adm. direktør i Ajos til adm. direktør i Scandi Byg.

- Thomas har den ideelle profil og baggrund for at overtaget roret i Scandi Byg. Virksomheden er ved at lægge sidste hånd på et stort automatiseringsprojekt, som bliver startskuddet til at gøre Scandi Byg til en endnu større og mere lønsom virksomhed, hvilket vil være med til at understøtte den samlede koncernstrategi i MT Højgaard-koncernen, siger Jørgen Nicolajsen, bestyrelsesformand i både Ajos og Scandi Byg.

Samtidig tiltræder 58-årige Ole Wamsler som ny adm. direktør i Ajos. Tidligere har han blandt andet været adm. direktør i Cramo og Pitzner Materiel.

- Med kombinationen af mange års ledelseserfaring og kendskab både til materiel- og udlejningsbranchen har vi i Ole Wamsler fundet den helt rigtige kandidat til at fortsætte den gode udvikling i Ajos, siger Jørgen Nicolajsen.

Den nuværende adm. direktør i Scandi Byg, Jesper F. Hoffmann, har stået i spidsen for Scandi Byg i næsten 20 år. I den periode har virksomheden skabt sig en stærk position inden for præfabrikeret modulbyggeri, især ved at levere almene boliger og offentlige institutioner i meget høj kvalitet.

Scandi Bygs ledelse og bestyrelse har gennem en periode drøftet, hvordan virksomheden bedst muligt kommer videre i sin vækststrategi og er kommet frem til, at der skal en ny mand på posten som adm. direktør, mens Jesper F. Hoffmann fortsætter i virksomheden som salgsdirektør.

- Jesper har opbygget en loyal kundegruppe og opdyrket nye markeder, så i bestyrelsen er vi rigtig glade for, at han fortsætter som salgsdirektør. Det vil helt sikkert være til glæde og gavn for både kunder og medarbejdere og sikre kontinuiteten i overgangen til den nye adm. direktør, siger Jørgen Nicolajsen.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website