Lars Bork Hansen ny divisionsdirektør i MT Højgaard

2. juli 2015


Bygge- og anlægsvirksomheden har ansat Lars Bork Hansen til at stå i spidsen for en styrkelse og udvikling af virksomhedens Design og Engineering aktiviteter.

Vil du vide mere?
kontakt os

45-årige Lars Bork Hansen er fra senest den 1. november 2015 ansat som ny divisionsdirektør for Design & Engineering i MT Højgaard. Lars Bork Hansen kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for Planning & Design hos Grontmij A/S.

Ansættelsen er med til at styrke MT Højgaards profil som den rådgivende entreprenør, der leverer stærke ingeniørdiscipliner understøttet af Virtual Design & Construction, VDC i form af både digitalisering, optimering og effektivisering i bygge- og anlægsopgaverne.

- I koncernledelsen glæder vi os over, at Lars Bork Hansen har sagt ja til opgaven. MT Høj-gaard har altid haft stærke kompetencer inden for Design og Engineering, og nu opprioriterer vi forretningsområdet i forbindelse med, at vores strategiske indsats for at komme tidligere i dialog med kunderne i stigende grad efterspørges. Lars Bork Hansen er med stor brancheindsigt efter ledelsens opfattelse den helt rette til at indfri dette potentiale og til at sikre den fortsatte udvikling af forretningsområdet, siger koncerndirektør Arne Becker.

- MT Højgaard er en stor og spændende virksomhed, der indtager en central position i branchen. Virksomheden er inde i en rivende udvikling, hvor de som first mover på VDC og BIM arbejder målrettet på at forbedre produktiviteten i fremtidens bygge- og anlægsprojekter til glæde for kunder og samarbejdspartnere. Samtidig har de altid leveret stærke rådgivende ingeniørkompetencer i projekterne, så det er med stor respekt, jeg sætter mig i spidsen for Design & Engineering i MT Højgaard, siger Lars Bork Hansen.

Lars Bork Hansen er uddannet ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København. Han har desuden en EBA (Engineering Business Administration) fra samme sted. Lars Bork Hansen bringer med sig en stærk og solid erfaring med drift og forretningsudvikling i faglige miljøer.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website