MT Højgaard udvider koncernledelsen

31. august 2015


Divisionsdirektør Jesper Nordby og direktør Helle Bro Krogen udnævnes pr. 1. september til koncerndirektører.

Vil du vide mere?
kontakt os

Pr. 1. september udvider MT Højgaard koncernledelsen med forfremmelse af divisionsdirektør Jesper Nordby, der udnævnes til koncerndirektør med det overordnede ansvar for byggeri- og anlægsforretningen i Danmark i virksomheden MT Højgaard. Jesper Nordby overtager dette ansvar fra adm. koncerndirektør Torben Biilmann, og han skal i samarbejde med de ansvarlige divisions- og sektionsdirektører koordinere og udvikle forretningen. I forbindelse med udnævnelsen indtræder Jesper Nordby i koncernledelsen.

- Jesper Nordby har i stigende grad påtaget sig et koordinerende ansvar for vores bygge- og anlægsvirksomheder i MT Højgaard, herunder bidraget til styrkelse af tidlig dialog med kunderne og udbredelsen af fordelene ved vores teknologiske platform til kunderne. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Jesper i koncernledelsen, siger MT Højgaards adm. koncerndirektør Torben Biilmann.

Fokus på HR

Som følge af koncernens øgede fokus på HR-området, herunder organisations- og lederudvikling, og tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere, udnævnes direktør Helle Bro Krogen til koncerndirektør. 

- Helle Bro Krogen får en mere central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi. For at realisere vores fokus på lønsom vækst er det afgørende, at vi vinder kampen om at tiltrække og fastholde de bedste folk i branchen. Derfor har vi siden årsskiftet blandt andet intensiveret vores lederudviklingsprogrammer, og vi kommer til at se flere tiltag i den retning, fortæller Torben Biilmann. Helle Bro Krogen har siden 2009 været en del af koncernledelsen, hvor hun primært har haft og fortsat vil have ansvaret for koncern-HR.

Koncernledelsen 1. september 2015

Begge udnævnelser træder i kraft pr. den 1. september 2015, hvorefter koncernledelsen udgøres af:

  • adm. koncerndirektør Torben Biilmann

  • koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen

  • koncerndirektør Jesper Nordby

  • koncerndirektør Arne Becker

  • koncerndirektør Helle Bro Krogen

  • koncerndirektør Jørgen Nicolajsen

Koncernens direktion udgøres fortsat af adm. koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen.

- Virkningen af vores mange tiltag i forbindelse med koncernens turn-around er slået igennem, så vi nu kan fokusere på at skabe stabil, lønsom vækst. Vores nye organisationstilpasning styrker vores fokus på at være en mere kunderettet og forretningsdrevet organisation med stærke koncernsynergier, siger adm. koncerndirektør Torben Biiilmann.

Om Jesper Nordby

Uddannet Cand.scient. i Økonomi og Planlægning ved Aarhus Universitet. Desuden lederuddannelse i forsvaret som reserveofficer.

Fra 2011 til 2015 divisionsdirektør for Anlæg & Beton i MT Højgaard. Arbejdede i årene 1996-2011 i entreprenørvirksomheden Aarsleff, hvor han startede som planlægger og senere arbejdede som projektleder i forbindelse med anlægsarbejderne ved Øresundsforbindelsen. Varetog efterfølgende bl.a. Aarsleffs svenske anlægsaktiviteter som adm. direktør i det svenske selskab i Malmø.

Bestyrelsesmedlem i Seth, Portugal (datterselskab delvist ejet af MT Højgaard) samt bestyrelsesformand i Saidabad JV.

Kaptajn af reserven i hæren og har været udsendt i FN-tjeneste under Balkan-konflikten.

Jesper Nordby er ugift og bor i Hareskovby med to hjemmeboende døtre.

Om Helle Bro Krogen

Uddannet Cand.jur. ved Københavns Universitet med en Master of EU Law and International Tax Law fra Brügge, Belgien.

Siden 2008 direktør i MT Højgaard med ansvar for HR. Tidligere som Global HR direktør i MACH Aps fra 2005-2008, HR direktør i den norsk ejede it-virksomhed Ementor A/S 2003-2005, HR direktør i TDC Internet A/S 2002-2003 og HR direktør i IC Company A/S 1999-2002. HR udviklingschef i Unilever Danmark A/S 1997-1999.

Medlem af PFA’s kunderåd og DI’s Arbejdsmarkedspolitisk Udvalg samt bestyrelsesmedlem i KEA Københavns Erhvervsakademi og Enemærke & Petersen.

Medlem af VL-gruppe nr. 99.

Helle Bro Krogen er gift, bosiddende i Gentofte, og har to udeboende sønner.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website