Nye Domea-boliger i Horsens uden fejl og mangler

1. oktober 2012


MT Højgaard har netop færdiggjort det andet punkthus i Jyllandsgade-kvarteret i Horsens til boligselskabet Domea. Samarbejdet med bygherren har været en succes, og huset blev afleveret uden fejl og mangler.

Vil du vide mere?
kontakt os

34 spritnye almene lavenergiboliger står i slutningen af september klar til indflytning for lejere hos boligselskabet Domeas afdeling i Horsens, hvor MT Højgaard netop har afleveret lejlighederne i det ni etager høje punkthus på Jyllandsgade – uden fejl og mangler.

”Lille Manhattan”

Byggeriet er en fortsættelse af et vellykket samarbejde mellem bygherre og entreprenør. Jyllandsgade 57 er således et søsterhus til nabobyggeriet på Holmboes Allé 6, som MT Højgaard også har opført i totalentreprise. De to punkthuse er blandt de højeste i Horsens. I forbindelse med spadestikket til det første punkthus gav daværende borgmester Jan Trøjborg boligprojektet tilnavnet ”Lille Manhattan”.

Levet op til forventningerne

Boligselskabet Domeas byggechef Karsten Pedersen siger om samarbejdet, at det har kørt rigtig godt, og at resultatet har været bedre, end de er vant til:

─ Vores forventninger til entreprenøren er, at tidsplanen holder, at kvaliteten er i orden, og at der er så få fejl og mangler, som det er muligt. Når lejerne får deres nøgle til et nybyggeri, betaler de fuld husleje fra første dag, og derfor forventer både de og vi, at byggeriet er perfekt, siger Karsten Pedersen.

Tillidsfuldt samarbejde

Afdelingschef Peter Rantil Smith fra MT Højgaard siger om byggeprocessen, at den har været utrolig vellykket:

─ Samarbejdet har været funderet på tillid og viljen til at gøre det til en succes. Blandt andet derfor har vi kunnet aflevere punkthuset i Jyllandsgade uden fejl og mangler, siger Peter Rantil Smith.

Lavenergibyggeri

Punkthuset er et såkaldt BR08 Lavenergiklasse 1-byggeri. Byggechef Karsten Pedersen fortæller, at byggeriet så absolut lever op til lavenergibetegnelsen. Sidste vinter hørte de således en lejer i det første punkthus fortælle, at vedkommende en halv måned efter indflytningen i januar endnu ikke have åbnet for radiatorerne.

Det lave energiforbrug skyldes primært passive tiltag som høj isoleringsevne, minimering af kuldebroer og optimering af træ/alu-vinduernes arealer og placering. Boligerne har også balanceret ventilation med højeffektiv varmegenvinding. Alle boliger har egen altan og depotrum i kælderen.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website