Nye boliger skyder op på Frederiksberg

14. maj 2012


Tirsdag den 8. maj blev det første spadestik taget til 40 ungdomsboliger og 10 familieboliger i det attraktive kvarter omkring Flintholm Station på Frederiksberg. MT Højgaard er totalentreprenør.

Vil du vide mere?
kontakt os

Området omkring Flintholm Station bliver mere og mere attraktivt. Med Metroen som katalysator har området de seneste år gennemgået en stor forvandling, hvor der både er boliger, arbejdspladser og et levende bymiljø.

Tirsdag den 8. maj tog Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj (K), første spadestik til endnu et attraktivt boligbyggeri i området. På Flintholm Alle 8-10 bliver et ældre kompleks af erhvervsbyggeri erstattet af 40 ungdomsboliger og 10 familieboliger.

─ Det er ikke bare første spadestik, men et skridt nærmere fuldendelsen af en ny attraktiv bydel at leve og bo i. Vi er ved at omdanne det gamle industriområde til et nyt spændende område, hvor livskvaliteten er i top, sagde Jørgen Glenthøj.

Boligerne opføres af boligselskabet AKB Frederiksberg, som er en del af KAB-fællesskabet.  Ligesom til det næsten nye nabobyggeri Magnetboligerne, som er ejet af Frederiksberg Forenede Boligselskaber, har KAB som forretningsfører for AKB valgt bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard til at opføre byggeriet.

─ Med de nye boliger kan vi for eksempel hjælpe studerende fra CBS med en ny bolig. Her er gode indkøbsmuligheder, og hvem ønsker sig ikke en bolig på dejlige Frederiksberg. Vi venter spændt på, at byggeriet skyder op af jorden. Vi ønsker held og lykke til alle de mange håndværkere, og til MT Højgaard der skal lede byggeriet, sagde Klaus Linder, formand for Boligselskabet AKB, Frederiksberg.

Domus Arkitekter har tegnet bygningen, hvor familieboligerne bliver på henholdsvis tre og fire værelser. De får gennemlyste opholdsstuer med køkkener i åben forbindelse, forholdsvis store værelser med masser af lys, og så er der altaner og elevatoradgang til alle boliger. Også alle ungdomsboligerne får altan.

Bygningen opføres efter kravene i Lavenergiklasse 2015. Det betyder, at beboerne får relativt lave udgifter til deres energiforbrug, og samtidig er der valgt slidstærke materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website