MT Højgaard Projektudvikling afleverer elegante Frederiksberg-lejligheder

25. februar 2022


Hjørnehuset Livas Have i Flintholm-området blev i dag afleveret til investoren CapMan Real Estate. Projektet indeholder 54 eksklusive lejligheder og er opkaldt efter revykunstneren Liva Weel.

Vil du vide mere?
kontakt os

MT Højgaard Projektudvikling har i dag afleveret nøglerne til projektet Livas Have til investoren CapMan Real Estate. De 54 eksklusive boliger med egne altaner og 500 kvadratmeter detail-handel ligger i Revykvarteret på Frederiksberg, og projektet er da også opkaldt efter Liva Weel. 

”Med færdiggørelsen af det arkitektonisk elegante projekt Livas Have, med attraktive DGNB-certificerede lejligheder, markerer vi en milepæl for vores deltagelse i byudviklingen på Frederiksberg. Livas Have er skabt i godt og tæt samarbejde med politikere og ansatte i Frederiksberg Kommune og vores bygherre fra CapMan Real Estate. Vi er stolte over at kunne bidrage til at gøre denne relativt nye bydel både levende og spændende at bo i for børnefamilier, unge og voksne,” siger Erik Nielsen, der er administrerende direktør i MT Højgaard Projektudvikling. 

 

 

Fortsat på udkig efter opkøb

Investoren købte projektet i 2020, og her ved afleveringen er de godt tilfredse med investeringen. 

“Projektet er det smukkeste boligbyggeri i vores portefølje. Det endelige resultat passer godt ind i området, og stort set alle lejligheder er da også udlejet, hvilket vidner om et succesfuldt projekt. Vi stopper ikke her, da vi fortsat er på udkig efter relevante opkøbsmuligheder i Danmark”, siger Robert Feldt, der er investment director i CapMan Real Estate.

DGNB Sølv

Flintholm-området er siden 2005, hvor kommunen udarbejdede en plan for området, gradvist blevet udviklet med nye bolig- og erhvervsbyggerier. Livas Have, som opnår DGNB Sølv-certificering, er således med til at fuldende det samlede område. De første beboere flytter ind i Livas Have allerede den 1. marts. 

Fakta om Livas Have og billeder

Størrelse: 5.940 kvadratmeter boliger, 500 kvadratmeter detailhandel og 59 parkeringspladser.
Investor: CapMan Real Estate
Udvikler: MT Højgaard Projektudvikling
Totalentreprenør: MT Højgaard Danmark
Arkitekter: Holscher Nordberg og SLA.  

Billeder

Billeder i høj opløsning kan hentes her. Billeder skal krediteres MT Højgaard Projektudvikling.

Kontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate, tel. +45 50 51 88 41
Erik Nielsen, Administrerende Direktør, MT Højgaard Projektudvikling, tel. +45 22 70 94 72

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website