Tysk ejendomsfond køber boligprojekt i Roskilde af MT Højgaard Projektudvikling

3. september 2021


Roskilde bliver 35 eksklusive boliger rigere, når byggeriet starter på Kildegården 1 i efteråret. Det er en realitet, efter at en unavngivet tysk ejendomsfond har valgt at købe et projekt med fem sammenhængende byhuse, som skal stå færdig i slutningen af 2022.

Vil du vide mere?
kontakt os

En tysk ejendomsfond med finansiering fra flere institutionelle investorer køber Kildegården 1-projektet i Roskilde. Det er Prime West Capital Partners i Berlin, som har stået for købet. 

De fem byhuse på Kildegården 1 kommer til at indeholde 35 boliger, hvor de fem øverste er penthouse-lejligheder med tagterrasse og flere altaner. De 30 andre lejligheder har to altaner hver. Boligerne ligger centralt placeret i Roskilde med gåafstand centrum og til stationen. Projektet er udviklet af MT Højgaard Projektudvikling i samarbejde med Danielsen Architecture.  

- Det er dejligt, at Kildegården 1 nu bliver realiseret. Boligerne er udviklet, så de passer godt ind i nærmiljøet i Roskilde, og derudover kommer de til at være i en kvalitet, så de får bæredygtighedscertificeringen DGNB Sølv. Det bliver et dejligt sted at bo, siger Erik Nielsen, der er CEO for MT Højgaard Projektudvikling.  

Tilpasset til en moderne families behov 

Kildegården er det første danske projekt, som Prime West Capital Partners har købt de seneste par år. Investeringspartneren køber projekter på vegne af tyske pensionsselskaber, og det er ikke første gang, at de investerer netop i Roskilde.  

- Vi glæder os over salget og det gode samarbejde og vi er stolte over visionen bliver ført ud i livet. For os har den arkitektoniske vision været at skabe en boligbebyggelse med diversitet og arkitektur, som forholder sig til den helt særlige historiske bykontekst, den er placeret i, tilpasset fremtidige krav til bæredygtighed, og de ønsker og behov, som en moderne familie har i dag, siger Lise M. Bækgaard, der er associeret partner i Danielsen Architecture, som har tegnet projektet.   

MT Højgaard Projektudvikling oplever allerede den første interesse omkring byhusene fra borgerne i Roskilde. Det er Enemærke & Petersen, der kommer fra samme koncern som MT Højgaard Projektudvikling, der skal opføre projektet, og de påbegynder arbejdet i efteråret 2021. Lidt over et år senere, i begyndelsen af 2023, skal de første beboere efter planen flytte ind.  
 
 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website