MT Højgaard Projektudvikling og PFA holder dobbeltfejring: Indvielse og første spadestik på samme tid i Risskov

21. juni 2021


I fredags indviede PFA Ejendomme og MT Højgaard Projektudvikling kontorhuset Engsøhus. Kontorhuset, der ligger på Mosevej i Risskov, er opført med fokus på fleksibilitet og bæredygtighed, og det modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Projektudviklingsdirektør Finn Mortensen havde en glædelig overraskelse med undervejs. 

Vil du vide mere?
kontakt os

Nyt samarbejde om etape 2

 Det 7.000 kvadratmeter store byggeri kan opdeles i op til 13 lejemål, og indtil videre har både MT Højgaard, Dansk Industri, Tolstrup & Hvilsted samt ISS valgt at flytte ind i kontorhuset Engsøhus. 

- Kontorhuset er et såkaldt MultiFlex Office. Det er et koncept, vi selv har udviklet, som baserer sig på deleøkonomi. Lejerne får deres egne kontorlokaler, men de kan samtidig gøre fuldt brug af fælles møderum og kantine. Derfor var det også en nem beslutning for os, at vi selv skal bo her fremover. Vi tror virkelig på fleksible kontorhuse som dette, og derfor er vi også glade for at afsløre, at vi netop har indgået et nyt samarbejde med PFA om en etape 2, hvor vi skal udvide Engsøhus. Så i fredags var faktisk både indvielse og første spadestik på samme tid, siger Finn Mortensen der er projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Projektudvikling. 

Første spadestik på etape 2. Fra venstre er det Morten Hansen fra MT Højgaard Holding, Mikael Arne Fogemann fra PFA Ejendomme og Bünyamin Simsek fra Århus Kommune. 

Engsøhus set fra oven. 

PFA: ”Kontoret skal konkurrere med de fordele hjemmekontoret har”

Det er tredje gang inden for få år, at PFA og MT Højgaard Projektudvikling inviterer til fælles indvielse på et Aarhus-byggeri. PFA´s ejendomsinvesteringer tager udgangspunkt i internationale megatrends, og de oplever en stigende efterspørgsel fra virksomheder, som nemt vil kunne tilpasse ruminddelingen løbende. 

- Byggeriet af de to ejendomme understreger PFA’s ønske om at øge eksponeringen mod bæredygtige flerbruger kontorhuse. Vi ønskede med denne investering at tilbyde fleksible kontorløsninger til lejere, som ønsker at kunne skalere deres virksomhed over tid. Behovet for moderne og tidssvarende kontorlokaler til de små og mellemstore virksomheder er kun forstærket efter Covid-19, da kontoret skal konkurrere med de fordele hjemmekontoret har, siger Mikael Arne Fogemann, der er executive director i PFA. 

Finn Mortensen fortæller, at der nu er opnået enighed om en etape 2 på Engsøhus. 

Engsøhus´ varierede facade er skabt af aluminium, glas og beton i rå finish

DGNB Guld

Engsøhus´ varierede facade er skabt af aluminium, glas og beton i rå finish. Huset er bygget med fokus på godt indeklima for lejerne, og det er en af grundene til, at det modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. 

Engsøhus ligger syv kilometer fra centrum af Aarhus samt tæt på offentlig transport og motorvej. Udvidelsen af kontorhuset bliver i øvrigt også på cirka 7.000 kvadratmeter, og byggetiden bliver omtrent 18 måneder. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website