MT Højgaard afleverer 600 gennemrenoverede lejligheder til AAB Vejle

20. maj 2020


Den 30. april afleverede vi 600 renoverede lejligheder fordelt på 40 blokke til AAB Vejle. Det samlede projekt blev afleveret til tiden.

Vil du vide mere?
kontakt os

Efter knap fire års arbejde på Møllevangen i Vejle afleverede MT Højgaard torsdag den 30. april de sidste af i alt 600 almene lejligheder til AAB Vejle. Alle lejligheder er gennemrenoveret og klar til at blive flyttet ind i. 

600 gennemrenoverede lejligheder står klar i Møllevangen i Vejle.

En krævende opgave

Alle blokke har fået nye facadepartier, og alle lejligheder har fået nye badeværelser, faldstammer, radiatorer og decentralt ventilationsanlæg. I enkelte blokke er lejligheder på 1. og 2. sal lagt sammen. Kviste er blevet udskiftet, 22 blokke har fået nyt tegltag, tagkonstruktioner er blevet udskiftet, og fem blokke er blevet omdannet til tilgængelighedsboliger med elevatorer, ny ruminddeling og tekniske installationer.

– Det har været en krævende opgave at gennemrenovere de 600 lejligheder. Undervejs har det vist sig at være mere omstændigt end først antaget. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi afleverer alle lejligheder til tiden og i rigtig god stand til fremtiden, siger David Hauge, projektchef i MT Højgaard. 

David Hauge og resten af MT Højgaards hold har i den forbindelse været meget tilfredse med samarbejdet med eksterne underleverandører, der har udvist stor fleksibilitet og samarbejdsvilje i forhold til at indarbejde projektændringer og tillægsarbejder.  

- Det har været en krævende opgave at gennemrenovere de 600 lejligheder, fortæller David Hauge (tv).

Projektholdet har været meget optaget af at skabe og bevare et sikkert arbejdsmiljø under renoveringen. 

Fokus på arbejdsmiljø har virket

Et forbedret indeklima betyder, at lejlighederne i dag er væsentligt sundere boliger, end de var før renoveringen. Og det er ikke kun beboernes sundhed, der har været et fokuspunkt i renoveringen. Projektholdet har nemlig været meget optaget af at skabe og bevare et sikkert arbejdsmiljø.

 Med 120 mand i gang samtidig på ni byggepladser fordelt over 40 boligblokke har det været vigtigt at sikre et godt arbejdsmiljø. Det har vi blandt andet gjort gennem daglige sikkerhedsrunderinger og øjeblikkelig handling på de ting, der så er blevet fundet på sikkerhedsrunderingerne. Det har været komplekst at styre arbejdsmiljø, adgangsveje, løftezoner og den slags, fortæller David Hauge og tilføjer:

 Men det har virket. Faktisk har vi to gange haft over 200 dage uden arbejdsulykker, og en enkelt gang var vi endda over 300 dage. 

Møllevangen-bebyggelsen ligger centralt i Vejle, og den er opført i flere byggeafsnit i perioden mellem 1951 og 1958 og med løbende opdateringer, inden MT Højgaards renovering, der er foregået fra 2016 til 2020. 

Renoveringen er foregået fra 2016-2020.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website