Første fase af ambitiøst byggeprojekt i Aarhus er igangsat

1. juli 2019


Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS) planlægger, i samarbejde med Aarhus Universitet, at omdanne området ved det tidligere kommunehospital i Aarhus til et moderne campusområde. Det er et stort og visionært projekt med flere delprojekter og udbudspakker, og det bliver MT Højgaard, der skal udføre bygningsarbejderne på det første delprojekt. 

Vil du vide mere?
kontakt os

Forskningsfondens Ejendomsselskab har store planer for området omkring det tidligere kommunehospital i Aarhus. Således udvikler selskabet i samarbejde med Aarhus Universitet et helt nyt campusområde på 110.000 kvadratmeter, som får navnet Universitetsbyen. 

”FEAS underskrev købsaftalen med Region Midtjylland tilbage i 2016 og overtog hospitalsbygningerne den 1. maj 2019”, udtaler projektdirektør Erik Pagaard Nielsen, FEAS: ”Så vi har glædet os længe til at komme i gang med det første delprojekt, der løber fra 2019-2021. Delprojekt 1 omhandler omdannelse af Bygning 1870, som omfatter mere end 23.000 kvadratmeter, til Aarhus Universitet – Institut for Molekylærbiologi og Genetik. FEAS har desuden allerede igangsat planlægningen af de næste delprojekter, herunder også de første studieboliger i området, med et formål om at skabe et byområde fyldt med liv og samspil mellem universitet og erhvervsliv.”

 

I MT Højgaard skal vi udføre bygningsarbejderne i det første delprojekt i området, og vi glæder os over udsigten til at blive del af et visionært Aarhus-projekt med stor bevågenhed.

”Vores opgave drejer sig i første omgang om den bygningsklynge, som har navnet Bygningskompleks 1870. Den skal vi miljøsanere og nedbryde, og vi har derudover en betinget kontrakt på byggeplads- og bygningsarbejderne, som indeholder facaderenovering og nyt tag. Det er et rigtigt spændende projekt, som vi virkelig ser frem til at være en del af, så vi glæder os til samarbejdet”, siger produktionschef Mads Lautrup.  

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website