MT Højgaard og Enemærke & Petersen afleverer Teglbyen i Sydhavn

11. december 2019


I Københavns Sydhavn har investoren PATRIZIA for nylig modtaget nøglerne til 176 boliger på A.C. Meyers Vænge. Enemærke & Petersen har været totalentreprenør på projektet, som MT Højgaard har udviklet og solgt. 

Vil du vide mere?
kontakt os

176 boliger på A.C. Meyers Vænge

Enemærke & Petersen indledte i august 2017 arbejdet med at opføre 120 lejligheder og 56 rækkehusboliger på A.C. Meyers Vænge i Københavns Sydhavn. Lejlighederne er fordelt over tre til seks etager, og bebyggelsen bindes sammen af et grønt strøg fra syd til nord og en grøn kile med gang- og cykelruter fra øst til vest. Til sammen har kvarteret, hvor der tidligere lå et nedlagt industriområde, fået navnet Teglbyen. 

Boliger der bidrager til livet i Sydhavnen

- Da vi udviklede projektet, fokuserede vi på at skabe smukke boliger i skandinavisk design, der passede ind og bidrog til livet i Sydhavnen. Den vision delte vi med PATRIZIA, der købte projektet i 2017.

Efterfølgende har Enemærke & Petersen udført et flot stykke arbejde som totalentreprenør, og vi har været til stede på pladsen som bindeled mellem dem og investor, siger Anne Kruse Damgaard, der er seniorprojektchef i MT Højgaard.  

Tillid og samarbejde har båret projektet igennem

For at et boligbyggeri i denne størrelse skal blive succesfuldt for alle parter, er det vigtigt med gensidig tillid, og det har også været tilfældet på A.C. Meyers Vænge.  

- Vi har været optaget af at få etableret det gode samarbejde mellem samarbejdspartnere og på pladsen, som vi ved er helt afgørende i den her type projekter. Når tilliden er tilstede, så finder man også løsninger på de udfordringer, der opstår undervejs. Og tillid og det gode samarbejde har båret projektet igennem, fortæller projektchef Kim Sachania fra Enemærke & Petersen. 

Til venstre: Teglbyen indeholder 120 lejligheder, der er fordelt over tre til seks etager.

Til højre: Teglbyens rækkehuse set fra oven.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website