MT Højgaard skal renovere Bellisbakken i Birkerød

24. september 2018


Boligselskabet Birkebo og MT Højgaard har indgået en aftale, der tildeler MT Højgaard hovedentreprisekontrakten på renoveringen af 178 boliger på Bellisbakken i Birkerød. Projektet har en kontraktsum på 105 mio. kroner.

Vil du vide mere?
Kontakt os

178 attraktive klyngehuse i afdeling 2 på Bellisbakken, Byagervej, Valmuestien og Anemonestien i Birkerød skal renoveres. Den opgave er MT Højgaard valgt til at varetage i hovedentreprise for Boligselskabet Birkebo.  

- Efter en grundig gennemgang af de indkomne tilbud, besluttede vi at indstille MT Højgaard til renoveringsopgaven i Bellisbakken. Det er en kompliceret opgave, som vi på baggrund af MT Højgaards gennemarbejdede løsningsforslag stoler fuldt på, at de kan håndtere på en professionel måde. Vi ser frem til samarbejdet og en givende proces for alle parter ikke mindst beboerne, siger Claus Matthiasen, der er projektleder hos Danakon, der er rådgivende ingeniører på opgaven. 

Erfaringer, beboerinddragelse og samarbejde

Arbejdet omfatter renovering af klimaskærm, etablering af en ny tagkonstruktion, sokkelisolering, omfangsdræn og ventilationsanlæg.

- MT Højgaard har eksisteret i 100 år og har mange års erfaring med renoveringer. I Østdanmark har vi blandt andet renoveret Tåstrupgård, Albertslund Syd, Egedalsvænge og afleverede i slutningen af maj Morbærhaven. Den erfaring kommer os til gode på Bellisbakken, hvor vi ved inddragelse af beboere og samarbejde med bygherre og rådgivere vil aflevere et renoveret byggeri uden fejl og mangler, siger Michael Gale, der er afdelingsdirektør i MT Højgaard. 

I MT Højgaards tilbud er der blandt andet skåret fem måneder af tidsplanen, der er fokus på beboerhåndtering og adgang til boligerne samt valgt materialer, der minimerer vedligeholdelsesomkostningerne. 

- Ved at bruge de erfaringer vi har fra renoveringen af Morbærhaven i Albertslund, har vi kunnet optimere projektet og skære fem måneder af tidsplanen. Det gør vi ved at genbruge nogle af vores planlægnings- og logistikløsninger. Desuden kan vi bruge vores erfaringer med at arbejde, hvor beboerne bor, siger seniorprojektchef Sardar Jamil.

Kontrakten har en værdi af 105 mio. kroner, og renoveringsarbejdet forventes at gå i gang inden udgangen af 2018.

Se flere af vores renoveringsprojekter her 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website