Rejsegilde for ny sengebygning

22. september 2017


Der var glæde på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg i går, hvor der blev afholdt rejsegilde for sygehusets nye store sengebygning, som MT Højgaard har opført. 

Vil du vide mere?
kontakt os

300 mennesker var mødt op for at markere rejsegildet, og de fik en rundtur i det nye byggeri og overværede ophængningen af rejsegildekransene. Når den nye sygehusbygning i Esbjerg tages i brug, vil den have 158 enkelt-sengestuer, et mødecenter samt ambulante funktioner.

MT Højgaard er totalentreprenør på opførelsen, og vores divisionsdirektør Per Vinther Larsen er godt tilfreds med samarbejdet med sygehuset og regionen, der har ført frem til, at der i går kunne afholdes rejsegilde.

- Som entreprenør bliver man altid stolt, når man kan se byggeriet tage form og se vores arbejde bære frugt. Vi har igennem de mange spændende sygehusbyggerier, vi har opført, opbygget solide erfaringer og kompetencer inden for netop denne type projekter, og det forpligter. Vi skal hele tiden sørge for, at processerne kører, og vi er på forkant med vores arbejde, således at samarbejdet med sygehuset og Region Syddanmark fungerer bedst muligt. Vi har haft et godt samarbejde med en professionel bygherre, og vi håber at komme til at arbejde endnu mere sammen med regionen på andre projekter fremadrettet. Lige nu er vores fokus dog rettet mod at levere det bedst mulige sygehusbyggeri her i Esbjerg, siger Per Vinther Larsen.

Den nye sengebygning forventes at stå klar til brug i løbet af 2019. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website