MT Højgaard arbejder i Københavns centrum i uge 29

17. juli 2017


I forbindelse med renoveringen af Bryghusbroen, der er en del af Ring 2, vil Christians Brygge være afspærret i to perioder. 

Vil du vide mere?
Kontakt os

Bryghusbroen i Københavns centrum, som forbinder Christians Brygge ved BLOX med det Kongelige Bibliotek, skal renoveres. Bryghusbroen er en bro over Frederiksholm Kanal, som udgør en del af Ring 2.

MT Højgaard er valgt til opgaven med at renovere broen, og det indebærer blandt andet, at vi må afspærre Christians Brygge i to perioder. Første gang i uge 29. 

Danmarks største kran sejlede onsdag den 19. juli ind i Københavns Havn i forbindelse med renoveringen af Bryghusbroen. Her på billedet ses kranen i aktion.

Arbejdet er afhængigt af vind og vejr, men fra fredag den 14. juli klokken 20.00 til mandag den 24. juli klokken 6.00 vil Bryghusbroen være spærret. I den periode skal vi arbejde med forberedelserne og nedbrydningen af brodækket. Onsdag den 19. juli sejlede vi Danmarks største kran ind i havnen. Vi afmonterer klapbroen, som sejles ud til Refshaleøen, hvor vi skal renovere den.

Vi forventer at afslutte arbejdet i efterårsferien i uge 42, hvor der igen vil være afspærret. Der vil dog blive opsat en midlertidig bro på Christians Brygge, som vil kunne benyttes i den mellemliggende periode.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website