MT Højgaard har opført 145 lejligheder i Sydhavnen

7. august 2017


På Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn har MT Højgaard netop færdiggjort arbejdet med at opføre syv boligblokke med 145 lejligheder.

For information om lejeboligerne kan findbolig.nu benyttes. Læs mere om ejerlejlighederne på frederikskaj2.dk.
Kontakt os

MT Højgaard har netop afleveret de sidste 64 lejligheder på Frederikskaj 2 til PFA Ejendomme, der vil udbyde dem til leje, og afslutter dermed arbejdet med at opføre i alt 145 lejligheder fordelt på syv boligblokke på kajkanten i Sydhavnen. De 81 resterende lejligheder er opført som ejerboliger, og af dem er fem stadig til salg.

- Det har været dejligt at se beboerne tage området i brug over sommeren, hvor vi stadig var i gang med at færdiggøre byggeri, landskab og havnekaj. De kan nu nyde deres nye miljøvenlige boliger, der har en beliggenhed direkte ud til Københavns havn og samtidig tæt på byen, siger Anne Kruse Damsgaard, projektchef hos MT Højgaard.

Lejlighederne har direkte adgang til vandet via en træbrygge og lystbådehavn, og knyttes sammen med byen via den kommende metrostation i Sydhavnen, der bliver nabo til byggeriet. Det omkringliggende landskab er bragt tilbage til den natur, der dominerede kystlinjen inden havnen blev til – et bølgende bakkelandskab, som minder om klitterne på stranden med blandt andet strandgræsser.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website