AAU Science er nu afleveret til Bygningsstyrelsen

30. maj 2022


I dag har vi afleveret Science & Innovation Hub til Bygningsstyrelsen og Aalborg Universitet. Den 8.500 m2 store Science & Innovation Hub skal være et udstillingsvindue for tværvidenskabelig forskning, innovation samt talent- og virksomhedsudvikling i Nordjylland. 

Vil du vide mere?
kontakt os

Projektchef: "MT Højgaard Danmark og underleverandører har gået den ekstra mil"

- Det er en bygning af yderst høj kvalitet, MT Højgaard Danmark afleverer i dag. At vi i dag står med så fint et resultat, skyldes i høj grad engagement og et godt, løsningsorienteret samarbejde mellem alle de involverede parter. MT Højgaard Danmark og deres underleverandører har gået den ekstra mil for at gøre projektet til en succes og løse de udfordringer, vi er stødt på undervejs, også når det ikke naturligt var deres ansvar. Vi ser frem til at overdrage bygningen til Aalborg Universitet og se bygningen blive fyldt med liv og spændende projekter, siger projektchef i Bygningsstyrelsen Lisa Sørensen.

Samarbejdet har stået sin prøve

Projektet er udført efter Bygningsstyrelsens New Partnering-model. Det er et centralt element i modellen at inddrage de forskelige parters viden og kompetencer tidligere i processen end i traditionelle samarbejdsmodeller. Det stærke samarbejde har stået sin prøve, og udover udefrakommende faktorer som covid-19, har parterne håndteret store, afgørende risici i fællesskab. 

- Vi er utrolig glade for resultatet, og det har været spændende at arbejde med New Partnering som samarbejdsmodel. Vi har haft et medansvar for projekteringen og økonomien på en helt anden måde. New Partnering kræver noget andet af os end traditionelle samarbejder. Vi bruger mere tid i starten og på nogle andre ting, fx ved at dele vores viden, inddrage forskellige leverandører og lave mock-ups, men til gengæld skal vi bruge mindre tid på det kedelige; konflikter, og mere tid på det sjove; nemlig at bygge, siger projektchef Chris Dalgård Jensen fra MT Højgaard Danmark.

A.P. Møller Fonden har doneret 100 mio. kr. til byggeriet, som bliver overdraget til Aalborg Universitet, der flytter ind hen over sommeren.

Kontakt: Projektchef Lisa Sørensen, Bygningsstyrelen, lis@bygst.dk, 4170 1014 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website