MT Højgaard opfører ny kontorejendom i Søborg

5. december 2013


Med PensionDanmark som bygherre og investor opfører MT Højgaard en ny bæredygtig kontorejendom på 12.900 kvadratmeter.

Vil du vide mere?
kontakt os

PensionDanmark investerer nu i endnu et stort kontorbyggeri i hovedstadsområdet.

Denne gang sker investeringen i Søborg i København, hvor PensionDanmark skal være bygherre på MT Højgaards nye kontorejendom på i alt 12.900 kvadratmeter med mulighed for opførelse af yderligere 5.900 kvadratmeter.

Byggeriet opføres efter Multiflex Office-modellen, som MT Højgaard har udviklet. Modellen giver mulighed for fleksibel indretning, så ejendommen kan opdeles i flere lejemål og kontorfællesskaber. I alt kan ejendommen rumme 650 arbejdspladser, og dertil kommer auditorium, mødelokaler og kantine.

Byggeriet bliver certificeret inden for bæredygtighedsordningen DGNB i kategori sølv. Blandt de tiltag, som medvirker til certificeringen, er optimal udnyttelse af dagslyset, lavt energiforbrug, behagelig akustikforhold, et godt indeklima og gode transportforhold – også for cyklister.

– Det her er endnu et eksempel på det fine samarbejde, vi har med PensionDanmark, hvor vi i fællesskab får realiseret nogle gode og værdiskabende projekter. Vi glæder os til at opfører en moderne kontorejendom, der med god udnyttelse af kvadratmetrerne og et lavt energiforbrug tilbyder optimale kontorforhold, siger adm. koncerndirektør Torben Biilmann, MT Højgaard.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website