I vores byggeriforretning udvikler og opfører vi bygninger til private og offentlige formål. Som full-service leverandør har vi kompetencer og størrelse til at løfte både store og små byggeprojekter fra idé til drift.

Boliger

Vi opfører boligprojekter i mange typer og størrelser i Danmark lige fra standardiserede boligkoncepter til mere specialdesignede byggerier. Vi deltager både som totalentreprenør og hovedentreprenør samt udvikler flere boligprojekter helt fra bunden.  

Eksemplerne er talrige: I Aalborg har vi for nylig afleveret projektet Danalien, som er skabt ud fra vores byggekoncept MultiFlex Living. Konceptet går ud på, at vi bygger i standardformater, så byggeprocessen forenkles, og tidsforbruget reduceres. På Hummeltoftevej i Virum arbejder vi på et projekt med både bolig og erhverv, som er udviklet sammen med kommunen, og i Aarhus udfører vi det Bjarke Ingels-tegnede AARhus-byggeri, som bliver et arkitektonisk fyrtårn på Aarhus Ø.  

Vi indgår gerne i dialog om kommende boligprojekter i alle størrelser over hele landet. 

Kontakt

Sjælland: Porteføljechef Søren Sørensen: 2270 3627

Jylland og Fyn: Sektionsdirektør Carsten Nielsen: 2270 0268

Datacentre

Det giver god mening at placere datacentre her i landet. Verdensbanken rangerer nemlig Danmark som det bedste land at opnå byggetilladelser i i Europa i forhold til tid, procedurer, omkostninger og kvalitet. Der er strøm 99,997% i tiden, og takket være klimaet er energiforbruget til køling relativt lavt. Det er med til at gøre Danmark til et ideelt land til de såkaldte Tier 4-datacentre.

Som virksomhed arbejder vi både som totalentreprenør eller som underentreprenør på konstruktions- og elektricitetsentrepriser på datacentre. Vi arbejder gerne alene men også gerne sammen med internationale entreprenører, som vores kunder anbefaler.

Vi er både villige til at indgå kontrakter med en garanteret maksimalpris (GMP) eller under engangsbetalingsforhold (lump sum). Vi kan tilpasse os til forskellige processer, men overordnet arbejder vi gerne tæt sammen med vores kunder og deres rådgivere i en proces, hvor vi sammen designer og bygger datacentret i et åbent og transparent miljø.

Inden for sikkerhed og arbejdsmiljø lever vores entrepriser altid op til gældende danske standarder, men hvis det ønskes, kan vi også leve op til skærpede internationale krav på udvalgte arbejdsmiljøområder, hvilket vi allerede i dag gør for flere større internationale bygherrer.

Kontakt

Sektionsdirektør Niels Holm Mikkelsen: 3038 9701

Erhverv, kontor og domiciler

Vi skaber rammerne for den gode arbejdsplads for tusindvis af mennesker. I nyere tid er vi kendt for større domicilbyggerier for virksomheder som Novo Nordisk, Bestseller og Nordea, men vi udfører også funktionelle kontorhuse og kombinerede bolig- og erhvervsbyggerier med fokus på virksomhedens ønsker. Det har vi blandt andet gjort på Olof Palmes Alle i Aarhus for ganske nylig.   

Vores erfaring, soliditet og kompetencer inden for både total-, hoved- og fagentrepriser gør os til det sikre valg for store virksomheder, der skal have udført domiciler, hvor personligheden og den tårnhøje kvalitet er i højsædet.  

Til kontorhuse har vi selv udviklet konceptet MultiFlex Office, der går ud på, at vi bygger i standardformater og skaber et kontor med fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Konceptet sikrer et godt resultat i afleveringen til en meget fordelagtig pris.  

Kontakt

Sjælland: Porteføljechef Søren Sørensen: 2270 3627

Jylland og Fyn: Sektionsdirektør Carsten Nielsen: 2270 0268

Hospitaler, sygehuse og plejecentre

Vi er den entreprenør i landet, der har løst flest opgaver inden for hospitaler og sygehuse de seneste år. Over hele Danmark udfører vi sygehuse og psykiatriske hospitaler, hvor vores mange faglærte håndværkere og stolte traditioner betyder, at vi både kan være med som total-, hoved- eller fagentreprenør på projekterne.  

Vi kan gennemføre enorme råhusprojekter, såsom på Nyt Aalborg Universitetshospital, hvor vi har støbt 155.000 kvadratmeter in situ-beton i otte etager, men vi kan også indgå i fagentrepriser som på Herlev Hospital, hvor vi bidrager med tømrerarbejdet. Generelt spænder vores ydelser på området bredt, og udover disse to projekter har vi også for nylig sat mandskab og kompetencer i spil på sygehusbyggerier i Slagelse, Vejle, Esbjerg og Gødstrup.  

Kontakt

Sjælland: Porteføljechef Søren Sørensen: 2270 3627

Jylland og Fyn: Sektionsdirektør Carsten Nielsen: 2270 0268

Råhus og beton

Vi har mange års erfaring med at skabe råhus i forskellige størrelser over hele landet. Det har vi dels gjort som et led i omfattende entrepriser, hvor vi selv har udført andre tekniske fag, og dels i fagentrepriser for andre entreprenører. Overordnet leverer vi en høj kvalitet i råhusopgaverne takket være vores store egenproduktionsafdeling med speciale i beton samt vores erfaring på feltet.  

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser uafhængigt af råhusets størrelse. En af de helt store opgaver de senere år, har vi udført på Nyt Aalborg Universitetshospital, hvor vi har støbt 155.000 kvadratmeter in situ-beton i otte etager. På Sjælland har vi også stærke traditioner, og for ganske nylig har vi både skabt råhuset til en bygning på Slagelse Sygehus, samt til en universitetsbygning på DTU og et stort boligprojekt på Hummeltoftevej i Virum.  

Vi udfører dog også gerne mindre projekter, hvilket vi blandt andet gør lige nu på HF og VUC i Odense, en bygning for Syddansk Universitetscenter hvor vi står for jord, kloak, elementindkøb og montage, samt på et campus i Horsens, hvor vi in situ-støber og står for montage.    

Kontakt

Sektionsdirektør Niels Holm Mikkelsen 30389701

Skoler, sport og kultur

Rammerne for vores børns dagligdag er vigtige, og vi er eksperter i at udføre dem over hele landet. Det har vi vist de sidste ti år, hvor vi har skabt flere skoler og uddannelsesinstitutioner.  

Når vi bygger, tilgodeser vi indlæring og indeklima, sådan at både lærere og elever får de optimale rammer for deres dag og glæder sig til at gå i skole. Det kan du opleve ved selvsyn, hvis du besøger skoler som Nordstjerneskolen i Frederikshavn, Kalvebod Fælled Skole i København og Skovbakkeskolen i Odder.  

Også på kulturområdet har vi været del af kendte danske byggerier i nyere tid. Således har vi både skabt en ny udstillingsbygning til Moesgaard Museum og stået for det komplekse betonarbejde på Den Blå planet.  

Kontakt

Sjælland: Porteføljechef Søren Sørensen: 2270 3627

Jylland og Fyn: Sektionsdirektør Carsten Nielsen: 2270 0268

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website