MT Højgaard udvikler og sælger Frederiksberg-projekt til CapMan Real Estate for BVK

14. januar 2020


CapMan Real Estate udvider BVK´s danske portefølje med et 8.900 m2 projekt, som vi har udviklet på Flintholm. Som del af aftalen skal vi også udføre totalentreprise på projektet.  

Vil du vide mere?
kontakt os

Eksklusivt projekt på Flintholm

Boligprojektet er beliggende på Frederiksberg, et attraktivt boligområde med adgang til grønne arealer og tæt på Flintholm station, som med metro og S-tog forbinder området med resten af Frederiksberg og København.

Projektet består af 5.940 m2 bolig fordelt på 54 boliger, 500 m2 detailhandel og 59 parkeringspladser samt depotrum i kælderen. Alle lejlighederne får egne altaner eller terrasser.

Projektet er købt på forward funding basis af MT Højgaard, som også står for opførelsen af projektet. Byggeriet er planlagt til at starte i Q1 2020, og projektet forventes afleveret nøglefærdigt ved udgangen af 2021.

”Flintholm er en fremragende tilføjelse til BVK’s nuværende boligejendomsportefølje, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med BVK. Fremadrettet har vi en solid pipeline, som giver mulighed for yderligere opkøb på tværs af de nordiske lande,” siger Robert Feldt, Investment Director hos CapMan Real Estate.

Projektet består af 5.940 m2 bolig fordelt på 54 boliger.

Boligerne har altaner med indbyggede plantekasser samt karnapper med udsigt til byhaven.   

Høje krav til arkitektur og bymiljø fra Frederiksberg Kommune

Arkitekt Holscher Nordberg har tegnet et eksklusivt projekt med fokus på detaljen. Det kommer til udtryk i den terrasserede bygning med lyse teglsten, aktive kantzoner med tilbagetrukne indgangspartier, altaner med indbyggede plantekasser samt karnapper med udsigt til byhaven.   

”Med udviklingen og salget af dette projekt sikrer vi en flot afrunding af byområdet omkring Flintholm, og vi leverer en bebyggelse, der lever op til vores egne samt Frederiksberg Kommunes høje krav til arkitektur og bymiljø. Vi har arbejdet med de kvaliteter, som samlet set betyder, at projektet skaber merværdi til byen og nærmiljøet omkring Flintholm”, siger Christina Jørgensen, der er direktør for Projektudvikling & OPP i MT Højgaard.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website