Nye lejligheder opføres på Skjeberg Allé

1. november 2018


Balder Danmark A/S og MT Højgaard har indgået aftale om at opføre et attraktivt boligbyggeri på Skjeberg Allé i Høje Taastrup. Boligerne er tegnet af Danielsen Architecture.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Illustration: Danielsen Architecture

I starten af 2019 tager MT Højgaard efter planen 1. spadestik til en bebyggelse med lejeboliger på Skjeberg Allé i Høje Taastrup. Byggeriet bliver opført for ejendomsselskabet Balder Danmark A/S.

Det samlede boligareal bliver på ca. 13.500 kvadratmeter, og Balder ønsker i samarbejde med MT Højgaard at opføre lejeboliger i området, som i løbet af de seneste år er omdannet fra erhvervsområde til attraktivt boligområde. 

- Høje Taastrup er en by i udvikling. Over de næste år vil området ved Skjeberg Allé blive omdannet til et attraktivt boligområde med god infrastruktur, en central placering tæt på City2 og Høje Taastrup Station samt med rekreative grønne områder, som vi vægter højt og ser frem til at kunne tilbyde vores kommende beboere, siger Jacob Hovmøller, Projektchef i Balder Danmark A/S. 

Det er ét af Balders første byggerier i Danmark, der opføres uden for Københavns Kommune.

Udeliv og fællesskab

MT Højgaard har udviklet bebyggelsen på Skjeberg Allé, der er beliggende mellem Høje Taastrup Boulevard, Skåne Boulevard, Halland Boulevard og Skjeberg Allé.

I 2017 blev der i samarbejde med Høje-Taastrup Kommune lavet en ny og ambitiøs lokalplan for området.

- Området vil, når det om få år er færdigudbygget, fremstå med en stor variation af boligtyper med rækkehuse, lejligheder, almene boliger, seniorboliger og nu også private udlejningsboliger. Bydelen vil have fokus på god arkitektur, grønne arealer samt spændende byrum med plads til både det private udeliv og fællesskabet, siger direktør for Projektudvikling i MT Højgaard, Christina Jørgensen.

Lejlighederne i bebyggelsen er designet af Danielsen Architecture og bliver efter planen opført som otte bygninger på hver fire etager, som i en fortolkning af den klassiske karrébebyggelse danner rammen om et fælles gård- og opholdsrum. 

- I Skjeberg Allés nye kvarter skaber vi det trygge liv, hvor smukke facader, gedigen kvalitet, fællesskaber og harmoni skaber rammerne for de nye beboere på tværs af familiemønstre og generationer, siger Peter K. Danstrup, Cand. Arch, Associate Partner i Danielsen Architecture.

Lejeboligerne kommer til at bestå af 2- til 4-værelses lejligheder på mellem 66 og 101 kvadratmeter. Alle boliger har private udearealer som er syd- eller vestvendte.

Byggeriet bliver opført i to etaper, og første etape skal efter planen stå færdig i sensommeren 2020 og anden etape i starten af 2021.

Illustration: Danielsen Architecture

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website