Bryghusbroen skal på plads igen

12. oktober 2017


I forbindelse med renoveringen af Bryghusbroen vil Christians Brygge være afspærret i efterårsferien.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Bryghusbroen i Københavns centrum, som forbinder Christians Brygge ved BLOX med det Kongelige Bibliotek, har siden uge 29 været erstattet af en midlertidig bro, mens broen er blevet renoveret. Nu skal Bryghusbroen, som udgør en del af Ring 2 og går over Frederiksholm Kanal, tilbage på sin plads.

Arbejdet er meget afhængigt af vind og vejr, men fra fredag den 13. oktober klokken 20.00 til mandag den 23. oktober klokken 06.00 vil Christians Brygge været afspærret. Vi forbereder arbejdet med at montere broen igen og skal først demontere den midlertidige bro, der har fungeret, mens Bryghusbroen er blevet renoveret. Nordens største flydekran, Samson, står for arbejdet med at hente Bryghusbroen på Refshaleøen og sejle den tilbage til Christians Brygge ved Christian 4’s Bryghus.

Efter planen vil Bryghusbroen blive sejlet tilbage på sin plads igen mandag den 16. oktober. Derefter vil der være en masse finjusteringer af broen, samt afsluttende arbejde på brodækket, inden broen og Christians Brygge igen kan tages i brug.

Du kan læse mere om trafikspærringen på Københavns Kommunes hjemmeside.

Nu skal Bryghusbroen over Frederiksholm Kanal på plads igen.

Det er Nordens største flydekran, der står for arbejdet.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website