Apteringsarbejde på Metro Cityringen fortsætter

23. juni 2017


Copenhagen Metro Team I/S (CMT) og MT Højgaard A/S har indgået en endelig aftale om overdragelse af kontrakten vedrørende apteringsarbejdet på 17 stationer på Metro Cityringen.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Aftalen er indgået i mindelighed mellem de to parter og medfører, at CMT overtager MT Højgaards kontrakt på apteringsarbejdet.

CMT vil integrere MT Højgaards arbejde og øvrige relaterede arbejder for at sikre den bedst mulige koordinering mellem CMT’s eget arbejde på linjen med apteringen af stationerne.

Apteringsarbejdet vedrører færdiggørelse af stationernes interiør, herunder facader, lofter, vægge, gulve, værn og rækværker, ovenlys og riste, døre, belysning og el. Metro Cityringen-stationerne får gulve af grå granit. Stationernes design og interiør vil dog variere, ligesom facaderne vil fremstå forskelligt afhængigt af stationernes funktion.

- Vi har haft en konstruktiv dialog og fundet en fælles løsning til gavn for projektet og med henblik på at sikre færdiggørelsen af Cityringen. Projektet er og vil altid være vores hovedprioritet, siger Chief Operating Officer i CMT, Sigurd Nissen-Petersen.

- Vi gik ind i en dialog med CMT for at finde en fremtidssikker løsning for færdiggørelsen af apteringsarbejdet. Det har været en lang og vanskelig proces, som har krævet en stor indsats fra alle parter. I MT Højgaard er vi tilfredse med at have fundet en fælles løsning, der sikrer den nødvendige fremdrift for Metro Cityringen. Det er en løsning, som vi gerne medvirker til, siger koncerndirektør Jesper Nordby fra MT Højgaard.

CMT understreger, at samarbejdet mellem de to virksomheder var velfungerende på væsentlige områder så som gensidig dialog og mediering samt arbejdsmiljø og sikkerhed.

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre vilkårene i aftalen. Overdragelsen af MT Højgaards kontrakt til CMT sker med fuld og endelig afregning.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website