DADES igangsætter byggeri af 120 boliger i Amalieparken

2. juni 2016


Fem klassiske punkthuse med tilhørende parkanlæg i boligområdet Amalieparken i Vallensbæk Strand bliver indledningen på et nyt og spændende samarbejde mellem DADES og MT Højgaard.

Vil du vide mere?
kontakt os

Realisering af projektet i Amalieparken med fem punkthuse bliver et af de første samarbejder mellem ejendomsinvesteringsselskabet DADES og MT Højgaard omkring opførelse af nye boliger.

Bebyggelsen i Vallensbæk Strand udgør den sidste etape af den attraktive bebyggelse Amalieparken og kommer til at rumme 120 velindrettede boliger fordelt på i alt 13.500 kvadratmeter. Alle lejligheder har store altaner, og i forbindelse med byggeriet etableres et attraktivt parkanlæg, som vil komme hele bebyggelsen til gode.

- Vi glæder os over investeringen i de attraktive boliger i Vallensbæk Strand. Vallensbæk er en attraktiv kommune med mange tilbud til borgerne og med beliggenhed tæt på både by og strand, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, der er administrerende direktør i DADES.

Amalieparken er et større boligområde ved Vallensbæk Strand 17 kilometer fra Københavns centrum. I 2012 gjorde Amalieparken Vallensbæk til den kommune, hvor der var flest tilflyttere i hele landet, og de fem nye punkthuse fuldender bebyggelsen. Tilsammen udgør byggerierne i Amaliehaven så mange etagemeter, at de øger Vallensbæks samlede boligmasse med omkring 10 procent.

DADES hører til blandt Danmarks største private ejendomsinvesteringsselskaber. Siden Novo A/S og TryghedsGruppen blev storaktionærer i DADES i sommeren 2015, har virksomheden udvidet sine to kernesegmenter - erhvervsejendomme og butikscentre – med boligejendomme som et tredje segment.

- Vi glæder os over dette samarbejde med DADES omkring boligprojekter, og ser frem til at levere byggeri af høj kvalitet uden fejl og mangler, siger Christina Jørgensen, divisionsdirektør i MT Højgaard.

Byggeriet går i gang efter sommerferien og vil blive færdiggjort i etaper med aflevering fra november 2017.  Boligerne udbydes som lejeboliger.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website