Rejsegilde på det eksklusive boligbyggeri Strandpromenaden

1. oktober 2015


Torsdag den 1. oktober afholdt Bricks A/S og MT Højgaard rejsegilde på projektet Strandpromenaden på Østerbro i København, og der er rift om de eksklusive boliger i meget høj kvalitet.

Vil du vide mere?
KOntakt os

Torsdag den 1. oktober afholdt Bricks A/S og MT Højgaard rejsegilde på projektet Strandpromenaden på Østerbro i København, og der er rift om de eksklusive boliger i meget høj kvalitet.

Et år efter det første spadestik blev taget, sættes de sidste betonelementer på plads på det eksklusive og unikke boligbyggeri Strandpromenaden. Derfor var ingeniører, arkitekter, håndværkere, kommende boligejere, mfl. i dag mødt frem til rejsegilde.

Blandt dagens talere var divisionsdirektør Peter Falkenham fra MT Højgaard, som blandt andet kom ind på de udfordringer og den kompleksitet projektet har budt på. Fra starten blev byggeriet projektereret og byggeprocessen planlagt digitalt, og det har i årets løb vist sin store værdi i praksis.

- Vi har for vores del planlagt udførelsen meget detaljeret, og vores digitale værktøjer har givet os overblik over mange af de udfordringer, man normalt støder på i løbet af en byggeproces. MT Højgaards tanker om virtuelt byggeri og fordelene ved at benytte alle tilgængelige it-redskaber til at planlægge byggeriet, viser sin værdi i praksis på et kompliceret projekt som dette, hvor der er stor variation i detaljerne, siger Peter Falkenham.

Strandpromenaden kommer i alt til at rumme 42 boliger fordelt på 7.000 kvadratmeter og opføres i høj kvalitet, som matcher den unikke beliggenhed – en beliggenhed som betyder, at alle boligerne kommer til at have sundudsigt. Fire af de 42 lejligheder bliver indrettet i grosserer Otto Henry Bærentzens gamle villa på Strandpromenaden, som bliver bevaret og kommer til at indgå i den samlede arkitektur. Også dette er med til at skabe et unikt byggeri.

Projektet forventes at stå færdigt medio 2016, og på nuværende tidspunkt er flere af boligerne enten solgt eller reserveret.  

Om Strandpromenaden.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website