Nu begynder opførelsen af 42 eksklusive boliger i København

7. oktober 2014


MT Højgaard har indgået kontrakt med Bricks A/S om opførelse af STRANDPROMENADEN, der består af 42 boliger med sundudsigt på Østerbro i København. Der bliver tale om eksklusive boliger med materialer af meget høj kvalitet.

Vil du vide mere?
kontakt os

Inden for få uger begynder opførelsen af 42 boliger fordelt på cirka 7.000 kvadratmeter på Strandpromenaden 33-39 på Østerbro i København. Alle boliger får sundudsigt, og hele projektet, der er tegnet af arkitektfirmaet schmidt hammer lassen architects, bliver gennemført i høj kvalitet, der matcher den unikke beliggenhed.

MT Højgaard skal udføre byggeriet, og efter et godt samarbejde i den indledende fase ser virksomheden nu frem til at afslutte projekteringen og begynde opførelsen af de nye boliger.

- Kvalitetsmæssigt er der ingen tvivl om, at det her bliver et af Københavns mest spændende boligprojekter i meget lang tid, og vi glæder os naturligvis over, at dette marked nu begynder at røre på sig igen. Vi har haft en god planlægningsfase, hvor vi sammen med arkitekt og bygherre har fundet de bedste løsninger inden for alle dele af byggeriet, så der bliver tale om et projekt, der fuldt ud lever op til den eksklusive beliggenhed, siger Peter Falkenham, divisionsdirektør i MT Højgaard.

At markedet for eksklusive boliger i København igen begynder at røre på sig kan blandt andet ses ved, at 25 procent af lejlighederne ret hurtigt blev solgt. Med indgåelsen af kontrakten kan MT Højgaard nu komme i gang, så byggeriet kan være færdigt før sommerferien 2016.

- Vi har planlagt udførelsen meget detaljeret, og vores digitale værktøjer giver os overblik over mange af de udfordringer, man normalt støder på i løbet af en byggeproces. Derfor tager vi højde for dem allerede i planlægningsfasen, siger Peter Falkenham.

Fire af de 42 lejligheder bliver indrettet i grosserer Otto Henry Bærentzens gamle villa på Strandpromenaden, som bliver bevaret og kommer til at indgå i den samlede arkitektur. Også dette er med til at skabe et unikt byggeri.

Læs mere om Strandpromenaden.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website