Rejsegilde på Frederiksbergs nye almene familie- og ungdomsboliger

6. februar 2013


Torsdag den 7. februar er der rejsegilde på Duetgården, der med 10 familieboliger og 40 ungdomsboliger føjer endnu flere attraktive boliger til det nye attraktive boligkvarter omkring Flintholm Station på Frederiksberg.

Vil du vide mere?

Flintholm kvarteret i Frederiksberg Kommune er et af de nyeste og mest gennemførte byområder i København. Med Duetgården får området endnu flere attraktive boliger for unge og børnefamilier. Torsdag den 7. februar er der rejsegilde på byggeriet, som kommer til at indeholde 10 familieboliger på godt 100 kvadratmeter og 40 ungdomsboliger med en gennemsnitsstørrelse på 48 kvadratmeter.

─ Hele området blomstrer lige i øjeblikket, og med Duetgården tilfører vi flere lyse og energivenlige boliger i en prisklasse, hvor almindelige mennesker også kan være med. Vi opfører et byggeri af materialer i meget høj kvalitet, og boligerne får meget fleksible muligheder for indretning, siger Klaus Linder, formand for Boligselskabet AKB Frederiksberg, der er bygherre på byggeriet.

Energirigtigt og røgfrit kvalitetsbyggeri

Duetgården ligger på Flintholm Allé og består af to bygninger på fem etager, hvor den ene bliver indrettet med ungdomsboligerne og den anden med familieboligerne.

─ Solcelleanlæg på taget af begge bygninger bidrager med energi til bygningen, og vi har i valget af alle materialer lagt stor vægt på, at bygningerne får et lavt energiforbrug og et godt indeklima.Derfor har vi blandt andet besluttet, at bygningen med familieboliger er røgfri, og det gælder allerede nu under opførelsen, siger Klaus Linder.

Godt samarbejde

Ejendommen opføres af MT Højgaard med Grontmij som ingeniør og DOMUS Arkitekter som de kreative bag byggeriet. MT Højgaard har også opført nabobebyggelsen Flintholmgård, med Frederiksberg forende Boligselskaber som bygherre og KAB som forretningsfører.

─ For KAB er det også vigtigt, at beboere kan flytte ind i funktionelle boliger, hvor kvaliteten er i orden, og tingene fungerer fra første dag. Med MT Højgaard får vi, så vidt jeg kan bedømme, i dette byggeri, både den kvalitet og det tætte samarbejde undervejs i byggeprocessen, der sikrer de gode løsninger, som gør det færdige resultat bedst muligt. Så også derfor er jeg ret sikker på, at Duetgården bliver et godt og attraktivt sted at bo, siger Rolf Andersson, byggedirektør i KAB.

Fakta

  • Bygherre:Boligselskabet AKB Frederiksberg
  • Totalentreprenør: MT Højgaard
  • Ingeniør for MT Højgaard: Grontmij
  • Arkitekt for MT Højgaard: DOMUS Arkitekter
  • Landskabsarkitekt: Kragh & Berglund
  • Bygherrerådgiver: Bascon
  • Forretningsfører: KAB
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website