Til toppen

Kontrol- og vedligeholdelsescenter til Cityringen

Kontrolcenter i København SV skaber rammerne for driften af metroen i hovedstaden

Kontrol- og vedligeholdelsescenteret rummer faciliteterne til den løbende vedligeholdelse af de tog, der sikrer, at metroen kan køre i døgndrift. Bygningsarealet er på 11.500 kvadratmeter og består af en teknikcentral, en hovedbygning og en vaske- og rengøringsbygning.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Kontrol- og vedligeholdelsescenter til Cityringen

Status

Afsluttet

Type

Infrastruktur, Projektering

Lokation

Danmark

Kunde

Ansaldo STS

Samarbejds-partnere

Arkitekt: PLH Arkitekter

Hovedbygningen indeholder alle de nødvendige faciliteter til at vedligeholde togene, såsom hoved- og nødkontrolrum til drift og overvågning af hele Cityringen. Derudover er der kontorfaciliteter, kantine og lager. Udendørsområdet indeholder spor til rangering og parkering, føringsveje og brønde for tekniske installationer samt veje og parkeringsarealer.

I MT Højgaard har vi været med til at skabe de rette faciliteter til Metroselskabet, så den løbende vedligeholdelse af togene kunne komme på plads.

Udendørsområdet ved kontrol- og vedligeholdelsescenteret indeholder blandt andet spor til rangering og parkering.

Kontrol- og vedligeholdelsescenteret indeholder de nødvendige faciliteter til den løbende vedligeholdelse af togene.

Komplicerede føringsveje

Vi projekterede både anlægsarbejder, konstruktioner og installationer for kontrol- og vedligeholdelsescenteret. Undervejs anvendte vi 3D-projektering for at sikre, at byggeriet var bygbart, at der ikke var kollisioner, og at konstruktioner og installationer var fejlfrie.

Installationerne i byggeriet var ganske komplicerede, da der var meget udstyr og mange føringsveje at tage højde for. En lang række ingeniørdiscipliner, såsom konstruktioner, VVS- og elinstallationer, brand, bæredygtighed og geoteknik,  blev brugt i projekteringen, og det sikrede at resultatet i sidste ende faldt ud til bygherrens og endebrugernes tilfredshed.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website