MT Højgaard Danmark overdrager AAU SUND til Vejdirektoratet

10. oktober 2022


“Ingen afvisning uden anvisning” har været mantraet i samarbejdet på fakultetsbygningen AAU SUND, som vi i dag har overdraget til Vejdirektoratet. Godt samarbejde og fælles forståelse har sikret, at projektet er gennemført til den aftalte tid og pris.  

 

Vil du vide mere?
kontakt os

Både hos Vejdirektoratet og MT Højgaard Danmark har der under hele processen være stor fokus på projektets overordnede mål. 

”Ligesom resten af samfundet har vi også mærket, at pandemien har skabt udfordringer undervejs, så vi ikke altid kunne være så mange på pladsen, som vi ønskede. Men udfordringer som dem har vi kunne tale åbent om med bygherren. Selv om det har krævet, at vi har arbejdet ekstra hårdt til tider, så konstaterer vi med tilfredshed, at det overordnede mål er nået, og Vejdirektoratet har fået byggeriet til aftalt tid, og selvfølgelig til den aftalte pris”, siger projektchef Mads Olsson.  

Ingen afvisning uden anvisning

”Vi er gået ind i projektet med en klar forventningsafstemning om, hvad det er vi ville opnå, og hvordan vi ville nå derhen. Det har hele tiden været grundstenen i vores indbyrdes samarbejde, og har sparet os for mange hovedpiner. Vi valgte fra start at have en strategi om, at man aldrig måtte afvise uden at anvise eller hjælpe folk videre,” siger projekter Lasse Rud Pedersen fra Vejdirektoratet.   

Projektgruppen har haft som et mål, at der skulle investeres i det sociale, og at det skulle være sjovt at gå på arbejde. Et valg som også har betydet, at alle har sat ekstra ind, når tidsplanen har været presset. Det har til tider medført lidt længere arbejdsdage, eller at der skulle hentes ekstra ressourcer ind for at overholde planen.  

Efter AB-afleveringen bliver næste milepæl overdragelse fra Vejdirektoratet til Aalborg Universitet i slutningen af oktober. Selve indvielsen af det Sundvidenskabelige Fakultet vil være i løbet af juni 2023. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website