MT Højgaard vinder opgave i Qatar

10. november 2014


Etablering af en ny betonbro, sandstrand, svømmeområde samt kystbeskyttelse udgør det første større projekt for MT Højgaard i Qatar. Kontrakten har en værdi af 77 millioner kroner.

Vil du vide mere?
Kontakt os

MT Højgaard har indgået kontrakt med Contraco W.L.L., der er en af de førende virksomheder inden for byggeri og infrastruktur i Qatar. Opgaven lyder på etablering af en 350 meter ny betonbro, uddybning af et svømmeområde samt etablering af 300 meter sandstrand.

Opgaven indebærer blandt andet, at en stor mængde sandsten skal udhugges og køres væk, inden svømmeområdet og sandstranden kan etableres.

MT Højgaard har et solidt og erfarent hold af medarbejdere i Qatar, der har kvalifikationerne og udstyret til at varetage opgaven, og med en kontraktsum på 77 mio. kroner bliver projektet den første større opgave i nyere tid for MT Højgaard i Qatar.

Divisionsdirektør i MT Højgaard Steffen Kremmer forklarer, at planlægningen har været en længerevarende proces.

- Vi har haft en god dialog omkring planlægningen af projektet og udformningen af de kontraktmæssige forhold, og vi ser frem til et godt samarbejde, der forhåbentlig rækker længere ud i fremtiden end dette projekt, siger han.

Contraco W.L.L. har nemlig flere projekter i pipelinen, som de er interesserede i, at MT Højgaard skal være en del af:

- Med vores stærke kompetencer inden for Marine Works og beton og med Contracos indsigt og position på markedet i Qatar kan et vellykket samarbejde føre flere gode kontrakter med sig, siger Steffen Kremmer.

Det første spadestik bliver taget i begyndelsen af næste uge, og arbejdet fortsætter ind i det nye år, hvor projektet efter planen skal stå færdigt i oktober 2015.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website