Erfaren herre for bordenden af MT Højgaard i Norge

15. august 2014


Arne Malonæs bliver ny direktør for MT Højgaard i Norge. Han ser mange udviklingsmuligheder for MT Højgaard på det norske marked.

Vil du vide mere?
kontakt os

Den 1. september tiltræder Arne Malonæs som adm. direktør for MT Højgaard i Norge. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for Oras, Norges største VVS-selskab, og frem til 2011 var han koncerndirektør i finske YIT Group.

- Med Arne Malonæs får vi en direktør med international ledererfaring og et indgående kendskab til det norske byggemarked. Den kombination passer perfekt til vores position i det norske marked, hvor vi nu har etableret os som en seriøs aktør inden for både offentligt og privat byggeri, og hvor vi vil fortsætte vores organiske vækst, siger Arne Becker, koncerndirektør i MT Højgaard.

Den nye direktør ser store muligheder for, at MT Højgaard kan udvikle sig og tage større markedsandele på det norske marked, hvor især danskernes store fokus på BIM (Building Information Modeling) og energivenligt byggeri giver potentiale for at vinde flere opgaver.

- MT Højgaard er langt fremme i forhold til at opføre 3D-modeller af bygge-projekterne og simulere hele byggeprocessen, hvilket giver klare kundefordele i form af tryghed for overholdelse af budget og tidsplan. Jeg ser meget frem til at være med til at udbrede disse kundskaber til det norske marked, siger Arne Malonæs.

MT Højgaard etablerede sig i Norge ved at åbne kontor i Oslo i 2011. Siden er blandt andet Hurum Kommunesenter, Bleiker Skole og etagebyggeriet Rolfsbukta opført til kundernes store tilfredshed. Lige nu arbejdes der på opførelsen af blandt andet en skole, en børnehave og en multihal.

- Virksomheden har allerede bevist, at der er plads til den på det norske marked, og jeg tror, at der er en del bygherrer, som sætter pris på, at der kommer en ny aktør og udfordrer det etablerede marked lidt. Nu ser jeg frem til at være med til at udvikle MT Højgaard yderligere i Norge, så vi både kan byde på flere og lidt større opgaver, siger Arne Malonæs.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website