Til toppen

Bevaringsværdigt boligbyggeri genopføres

Boligbyggeriet Skoleparken, som er vurderet bevaringsværdigt, genopføres, så det udvendigt ligner det byggeri, der rives ned. Vi genopfører 241 lejeboliger og bygger yderligere tre nye blokke med 36 nye boliger.

Kontakt MT Højgaard hvis du vil vide mere
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Skoleparken

Status

Igangværende

Type

Renovering

By

Gladsaxe

Kunde

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe

Samarbejds-partnere

Totalrådgiver: Wissenberg A/S

Fremtidssikkert byggeri

Byggeriet bliver først revet ned til sokkel og derefter genopført i en fremtidssikker udgave. Det oprindelige byggeri var præget af grundfugt, og der blev fundet bygningsmæssige svagheder og uhensigtsmæssige konstruktioner og materialer. De nye boliger skal være sunde og skabe værdi og mening for de mennesker, der bor der. Derfor er der især fokus på at forbedre indeklimaet og energiudnyttelsen. 

De nye boliger får forbedret indeklima og en funktionel indretning

52 af de nye boliger bliver tilgængelighedsboliger

En ny indretning

Selvom det bevaringsværdige byggeri udefra kommer til at ligne sig selv, vil der ske forbedringer af den indvendige indretning for at gøre boligerne mere funktionelle. Desuden bliver 52 af boligerne opført som tilgængelighedsboliger.

Fokus på beboere og nærmiljø

Byggeriet foregår i etaper. Det stiller store krav til hensyn og lydhørhed fra entreprenøren. Mange bliver boende i Skoleparken, imens vi renoverer andre dele af byggeriet. Det betyder, at vi er særligt opmærksomme på de beboere, som har deres hverdag i Skoleparken. Derfor sørger vi blandt andet for at etablere sikre adgangsveje til boligerne. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website