MT Højgaard skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, der bygger på nysgerrighed, dialog, mod og entusiasme. Hos os har du alle muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vil du vide mere om karrieremulighederne i MT Højgaard? 
Kontakt os

MT Højgaard er en ambitiøs virksomhed og arbejdsplads. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men vi tilbyder også store udviklingsmuligheder, og vi skaber rammerne for, at du kan være med til at sætte dit aftryk både på vores virksomhed og de projekter, som vi skaber sammen. 

Året rundt igangsætter vi nye anlægs- og byggeprojekter, som udfordrer vores kreativitet og kompetencer. Vi kobler 100 års erfaring og godt håndværk med de nyeste, digitale værktøjer, og vi er stolte over at være den virksomhed i branchen, der sætter dagsordenen inden for det digitale byggeri.

Samarbejde som omdrejningspunkt

Når du møder MT Højgaard, vil du opleve, at samarbejdet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at dialog, respekt og videndeling er forudsætningen for, at vi lykkes, og vi ved, at et stærkt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i sidste ende er vejen til de bedste resultater. 

I MT Højgaard skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vil du være med? 

Kompetenceudvikling

Vi tror på, at mennesker har en naturlig lyst til at udvikle sig og hele tiden blive dygtigere. Uddannelse af vores medarbejdere er en investering i vores fælles fremtid.

Det er vigtigt for os, at MT Højgaard er en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere får masser og ansvar og udvikler sig både fagligt og personligt. Hos os kan du sammensætte din karriere, så du får mulighed for at arbejde på mange forskellige typer af projekter og inden for flere forskellige forretningsområder. Hele vejen lægger vi vægt på at styrke og udvikle din teoretiske ballast, og derfor tilbyder vi også kursus- og uddannelsesforløb, der er målrettet dine specifikke ønsker.

 

projektlederuddannelse

Gennem MT Højgaards projektlederuddannelse kan du udvikle dig fra at styre mindre opgaver til at stå i spidsen for de største og mest komplekse bygge- og anlægsprojekter.
Vores projektlederuddannelse er primært målrettet entrepriseledere, projektledere, projektchefer og produktionsledere, men hele vores organisation har berøring med uddannelsen, og alle funktionærer tilbydes første del af uddannelsen som led i deres ansættelse.

Projektlederuddannelse i tre moduler

Vores projektlederuddannelse består af tre moduler, og vi har sammensat uddannelsen, så du deltager på de moduler, der er relevante for dig:

På modul 1, som alle medarbejdere bliver tilbudt, får du indblik i de grundlæggende projektlederkompetencer, og hvad det vil sige at repræsentere MT Højgaard både internt i virksomheden og i forhold til vores mange kunder og samarbejdspartnere

På modul 2 er der fokus på faglighed og på at styrke dine kompetencer inden for bl.a. styring, opfølgning og samarbejde.

På modul 3 sætter vi fokus på dig som projektleder. Du vil lære og afprøve en række projektlederværktøjer, og efterfølgende er det muligt at opnå en IPMA-certificering, hvis din leder vurderer, at det er relevant.

International karriere

MT Højgaard er nok mest kendt for vores aktiviteter i Danmark, men vi er også aktive i udlandet – blandt andet i Vietnam, på Færøerne og Maldiverne.

Er du interesseret i en international karriere, er der flere muligheder hos os. Vi har kontorer på Maldiverne, Færøerne, Island, Grønland og i Vietnam, og vi har projekter i endnu flere lande. 

Hvis du er interesseret i at komme ud på et kontor eller projekt i udlandet, så hold løbende øje med vores ledige stillinger. Vi udstationerer primært projektledere, entrepriseledere og sektionsdirektører, og en udstationering varer typisk 6-24 måneder.

 
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website