MT Højgaard Danmark har mange års erfaring med at løse opgaver indenfor renovering og ombygninger. Vi har gennemført renovering af boliger, erhvervsbyggeri, butikscentre, kulturhuse, skoler og sportsfaciliteter samt sundhedsbyggeri af enhver type. Uanset om vi skal sætte 100 år gamle lejligheder i stand eller modernisere et komplekst sygehusbyggeri i fuld drift, har vi specialister med erfaring og kompetencer til at sikre en vellykket udførelse.


Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med renovering?
Kontakt os

Vores tilgang til renovering

 

Stærke kompetencer og specialister
Vi har solide kompetencer indenfor projekterings- og projektledelse, og vi gør vores yderste for, at samarbejdet med vores partnere og underentreprenører fungerer optimalt. Vores håndværkere har typisk været ansat i mange år, og med en generel lav medarbejderomsætning er det nemt at holde, hvad vi lover. Vi har mange forskellige typer af specialister i spil, fx indenfor bæredygtighed, brugerinvolvering, arbejdsmiljø, risikostyring og VDC samt styring på installationsfag.

Solidt håndværk i høj kvalitet
Vi sætter en ære i at udføre et godt og solidt håndværk i høj kvalitet og aflevere et mangelfrit byggeri som aftalt. Vi udfører alt fra mindre fagentrepriser over hovedentrepriser til større totalentrepriser. Vi har stor erfaring med integreret samarbejde og tidlig involvering, hvor vi som entreprenør, kan være med til at sikre bygbarheden og finde besparelser på tid, materialer og ekstraarbejder. Flere offentlige og private kunder har valgt os som fast samarbejdspartner på serviceaftaler og rammeaftaler.  

Samarbejde med projektet som omdrejningspunkt
Vi ser projektet som omdrejningspunkt og har fokus på et konstruktivt samarbejde mellem projektets interessenter:

  • Beboere og brugere vægter højt, og vi har fokus på at genere mindst muligt, mens vi arbejder. Vores erfarne beboerkoordinatorer sikrer altid en løbende dialog og orientering til både bygherre og beboere, og vi vurderer altid mulighederne for at integrere beboerne i vores boligsociale aktiviteter.
  • Et konstruktivt samarbejde mellem alle parter i projektet er afgørende for, at vi kan finde de bedste løsninger for projektet.
  • Vi understøtter samarbejdet på projektet med planlægningsværktøjer for at sikre en god planlægning og en effektiv udførelse. Vi anvender blandt andet en rullende planlægning og løbende koordinering med Trimbyg® og vores strukturerede mangelhåndteringsproces, så vi kan aflevere byggeriet til aftalt kvalitet, tid og pris.
  • Bæredygtighed, genanvendelse og løsninger, der sikrer en billigere drift, indgår altid i vores løsningsvalg.

 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website