Til toppen

Renovering af Region Hovedstadens  kontorejendom på Borgervænget i København

Som en del af det strategiske partnerskab ”Sammenholdet” har vi renoveret 11.000 kvadratmeter af Region Hovedstadens store kontorejendom.

Vil du vide mere?
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Borgervænget

Status

Afsluttet

Type

Renovering

By

Købehavn Ø.

Kunde

Region Hovedstadens Center for Ejendomme

Samarbejds-partnere

Rådgivere: LINK arkitektur, Rambøll, Kemp & Lauritsen (Sammenholdet). HCM Arkitekter ApS/PAR

Renoveringsprojekt i strategisk partnerskab med Region Hovedstaden

Projektet omfattede renovering og ombygning af eksisterende reception, kontorer på 2. og 4. sal, kantine og kantinekøkken på 4. sal samt ombygning og etablering af nye kontorer på 1. og 2. sal. De eksisterende sprinkler – og ventilationssystemer blev opdateret til nye forhold.

Formålet med ombygningen var at få etableret nye tidssvarende kontoretager på 1. og 2. sal, hvor der førhen primært var produktionsområde, samt at få etableret et samlende udtryk i hele bygningen. Hver etage blev udført med en åben planløsning, som optimerede lyset i den dybe bygning. 

Det nye kontormiljø byder på moderne møderum og flexrum i forskellige størrelser samt uformelle mødesteder langs gangarealerne. Den nye reception er blevet udvidet, så den er bedre egnet til at modtage et større antal medarbejdere og gæster.

Egenproduktion
Vi brugte vores egenproduktion på projektet, som hovedsageligt består af tømrerarbejde. Tømrerdelen indeholder indvendig aptering såsom; gipsvægge, lofter, døre, snedkerarbejder, glasvægge og vinduer i facade.

Sammenholdet
MT Højgaard Danmark, Kemp & Lauritzen, Rambøll og LINK arkitektur har indgået et strategisk partnerskab med Center for Ejendomme (CEJ). Som en del af partnerskabet hjælper vi CEJ med at løfte et stort efterslæb på eksisterende bygninger.  

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website