Til toppen

Kontorhus med fællesfaciliteter på attraktiv beliggenhed til virksomheder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og indretning

På Olof Palmes Allé i Skejby har MT Højgaard udviklet et stort flerbrugerhus med 350 arbejdspladser. Huset er baseret på MT Højgaards egenudviklede koncept, MultiFlex Office, og lejemålene i huset varierer fra 337 til 5.450 kvadratmeter, så der er passende rammer for virksomheder i vidt forskellige størrelser.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Olof Palmes Allé

Status

Afsluttet

Type

Erhverv, retail og industri

By

Århus

Kunde

PFA Ejendomme

Samarbejds-partnere

Arkitekt: Arkitema Architects

Kontoret er placeret i Skejby, som er et af Danmarks største vækstområder, hvor 150 ledende virksomheder allerede har etableret sig. Den i forvejen gode infrastruktur udbygges med den kommende letbane, hvilket vil komme lejerne til gode ved at skabe endnu kortere transporttid.

Med fra idéfasen

MT Højgaard Projektudvikling har i samarbejde med PFA Ejendomme været med helt fra idéfasen, og har forestået planlægningen og udviklingen af det endelige projekt. Det har blandt andet resulteret i anvendelsen af MultiFlex Office-konceptet.

Kontorhuset rummer 350 arbejdspladser

PFA Ejendomme og MT Højgaard Projektudvikling har samarbejdet helt fra idéfasen

Multiflex Office skaber fleksible omgivelser for virksomhederne

MultiFlex Office er udviklet af MT Højgaard på baggrund af mange års erfaring med udvikling og opførelse af kontorbyggeri til landets førende virksomheder. Konceptet sikrer en fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser løbende. Samtidig giver det flere fordele, at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter.

I kontorhuset på Olof Palmes Allé varierer lejemålene fra 337 til 5.450 m2, så der er passende rammer for både mindre og større virksomheder.

Summeret op er de mest åbenlyse fordele ved brugen af MultiFlex Office:

  • flere faciliteter og funktioner
  • lavere lejepris
  • færre administrative medarbejdere
  • mere moderne og bæredygtigt byggeri

Alt sammen noget der vil komme lejerne til gode på Olof Palmes Allé 18.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website