Til toppen

Attraktive lejeboliger tæt på Hillerøds centrum

Lejlighederne på Nordre Jernbanevej ligger centralt i Hillerød, tæt på offentlig transport og grønne områder. Byggeriet består af fire punkthuse og et gadehus med 94 lejligheder. I gadehuset er der integreret parkering under bebyggelsen.

Besøg Nordre Jernbanevejs hjemmeside, hvis du ønsker mere information
www.nordrejernbanevej.dk

Projektets detaljer

Projektets navn

Nordre Jernbanevej

Status

Afsluttet

Type

Projektering, Projektudvikling, Boligbyggeri

By

Hillerød

Kunde

PFA Ejendomme

Samarbejds-partnere

Arkitekt: Tegnestuen Møllestræde

En kombination af traditionelle betonkonstruktioner og træelementer udgør de bærende konstruktioner på byggeriet på Nordre Jernbanevej.

Arbejdet med at opføre de nye lejligheder gik i gang i september 2016, og lejlighederne stod indflytningsklar i foråret 2018.

Projekteret i 3D

I MT Højgaard har vi blandt andet været ansvarlige for projekteringen på Nordre Jernbanevej. Her har vores division Design & Engineering bidraget med alle ingeniørdiscipliner, såsom konstruktioner, tekniske installationer, bæredygtighed og geoteknik. De bærende konstruktioner blev designet ved brug af traditionelle betonkonstruktioner kombineret med træelementer, der sikrede den arkitektoniske løsning.

Parkeringen under bebyggelsen blev designet, så vi minimerede antallet af væggene i parterre, hvilket skabte optimal fleksibilitet til parkeringsforhold. Samtidig betød løsningen med parkering, der er integreret i byggeriet, forøget plads til udearealer.

Projektet blev designet i de nyeste 3D-værktøjer, og det har betydet, at vi har kunnet udføre automatisk kollisionskontrol, der sikrede, at byggeriet er bygbart og tværfagligt koordineret.

Al data er blevet overført fra modellerne til betonelementproducentens produktionstegninger, hvilket har betydet, at vi kunne minimere fejl, da data ikke skulle igennem flere led.

 

 

Byggeriet på Nordre Jernbanevej i Hillerød omfatter fire punkthuse og et gadehus med 94 lejligheder.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website