Til toppen

54 eksklusive lejelejligheder på grænsen mellem det nye og gamle Frederiksberg

I Revykvarteret på Frederiksberg har vi opført Livas Have, der er et hjørnehus med 54 eksklusive lejelejligheder og erhvervslejemål i stueplan. Revykvarteret er en ny og mangfoldig bydel på Frederiksberg, hvor moderne arkitektur står ansigt til ansigt med den gamle bykerne. Livas Have er bygget af MT Højgaard Danmark og udviklet af MT Højgaard Property Development. 

Projektets detaljer

Projektets navn

Livas Have

Status

Afsluttet

Type

By

Frederiksberg

Kunde

CAPMAN. Udvikler/bygherre: MT Højgaard Project Development

Samarbejds-partnere

Arkitektfirmaet Holscher Nordberg og landskabsarkitekt SLA

En rigtig samarbejdssag

Livas Have er opført i totalentreprise af MT Højgaard Danmark på en attraktiv byggegrund på Frederiksberg. Projektet er udviklet af vores søstervirksomhed MT Højgaard Property Development

Livas Have er et ambitiøst byggeri, tegnet af arkitekterne fra Holscher Nordberg, med høje krav til gennemtænkt arkitektur udført i smukke kvalitetsmaterialer.

Livas Haves lejligheder har store åbne planer med lyse trægulve og vinduer fra gulv til loft, der smukt byder naturen indenfor

Grøn fra inderst til yderst

Bæredygtighed er tænkt ind i Livas Have fra inderst til yderst – lige fra byggematerialer og energiforbrug til udeområder og fællesfaciliteter. Derfor er bygningen blandt andet DNGB certificeret sølv og udstyret med solceller og sedum-mos på taget. I p-kælderen er der ladestandere til elbiler.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website