Til toppen

1.063 ungdomsboliger i Albertslund er blevet renoveret og har fået et bedre energiforbrug, indeklima og miljø

Morbærhaven i Albertslund består af 1.063 ungdomsboliger, som MT Højgaard har stået for renoveringen af. Blandt andet har boligerne fået skiftet facader og tage, trukket ny el og ventilation, og der er blevet etableret solceller på udvalgte tage.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Morbærhaven

Status

Afsluttet

Type

Renovering, ESG

By

Albertslund

Kunde

Albertslund Ungdomsboliger

Samarbejds-partnere

En omfattende renovering

Ungdomsboligerne i Morbærhaven er opført i 1945 og trængte til at blive bragt up-to-date i forhold til miljø, energi og indeklima.

MT Højggaard har været hovedentreprenør på renoveringen af Morbærhaven, og vi har blandt andet stået for udskiftning af eternittagene på samtlige 1.063 boliger, fire centre og 91 cykelskure.

De 1.063 ungdomsboliger i Morbærhaven har gennemgået en renovering med fokus på miljø, energi og indeklima.

Hertil kom etablering af et nyt decentralt ventilationsanlæg, isolering af fundamenter, fjernelse af asbestholdige baldakiner, nye lofter i entré og badeværelser, nedlæggelse af syv lukkede opgange, forbedring af terrænbelægninger og etablering af solceller.

Store krav til indretning og planlægning

Det stiller store krav til indretningen af byggepladsen og planlægningen af byggeprocessen, når vi renoverer et sted, hvor beboerne har deres hverdag. Renoveringen af Morbærhaven fandt sted, mens beboerne stadig boede i deres lejligheder, og derfor havde vi fokus på at sikre, at byggepladsindretningen og –processen greb så lidt ind i beboernes hverdag som muligt.

Renoveringen omfattede blandt andet en udskiftning af eternittagene på samtlige ungdomsboliger.

Som en del af renoveringen blev der etableret et nyt decentralt ventilationsanlæg, og lofter i entré og badeværelser blev udskiftet.

Boligerne i Morbærhaven ligger meget tæt, og vi har blandt andet udviklet løsninger, der sikrede, at vi kunne køre facadeelementer og tagbeklædning ind på områdets smalle stisystemer, uden at vi generede beboerne. Løsningerne mindskede samtidig risikoen for arbejdsulykker.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website