Til toppen

650 medarbejdere har fået en bæredygtig arbejdsplads med optimal udnyttelse af dagslys og kvadratmeter

I 2016 indviede vi i MT Højgaard et nyt bæredygtigt domicil, som vi selv har udviklet og opført. Byggeriet er udviklet med udgangspunkt i MT Højgaards MultiFlex Office-koncept, der giver mulighed for løbende at udvide og tilpasse indretningen efter anvendelsesbehov. Domicilet er 12.900 kvadratmeter stort og har plads til 650 medarbejdere.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Domicil til MT Højgaard

Status

Afsluttet

Type

Erhverv, retail og industri , Projektering, Projektudvikling

Lokation

Danmark

Kunde

MT Højgaard og PensionDanmark

Samarbejds-partnere

Arkitekt: DesignGroup Architects

Opførelsen af vores eget erhvervsdomicil i Søborg har været en spændende opgave, da vi både har været entreprenør og slutbruger på projektet. Derudover har vi kunnet følge opførelsen helt tæt fra vores tidligere domicil, da de to domiciler ligger lige op ad hinanden.

MT Højgaards erhvervsdomicil har opnået en DGNB-guldcertificering.

MT Højgaards domicil er blandt andet udviklet med fokus på energiforbrug, akustikforhold og indeklima.

Fra salg til opførsel

MT Højgaard har selv udviklet projektet på egen grund med PensionDanmark, der i dag ejer ejendommen, som investor.

At vi selv har udviklet domicilet, indebærer blandt meget andet, at vi har stået for alt fra salget til investoren, til lejeindretning, og til alt det praktiske i forbindelse med opførelsen og indflytningen. Byggeriet er udført efter vores egenudviklede MultiFlex Office-koncept, der giver mulighed for at tilføje flere kvadratmeter til byggeriet løbende eller rykke rundt på ruminddelingen. Det sikrer, at der er fokus på fleksibiliteten i indretningen og på løbende at kunne tilpasse indretningen efter anvendelsesbehovet.

Domicilet er udført efter MT Højgaards MultiFlex Office-koncept, der giver mulighed for løbende tilpasning.

Projektering og VDC

Vi har selv stået for alle ingeniørdiscipliner på domicilet såsom konstruktioner, VVS- og el-installationer, brandsikring, bæredygtighed og geoteknik. Da vi skabte konstruktionerne, valgte vi at udføre dem i betonelementer med et søjle og bjælkesystem i facaderne og med nogle få stabiliserende kerneområder for at tilgodese den fleksible indretning.

I projekteringen anvendte vi 3D-modellering og ved hjælp af automatisk kollisionskontrol sikrede vi, at designet af byggeriet var bygbart længe inden første spadestik.

Domicilet har plads til 650 medarbejdere.

 

DGNB-certificeret byggeri

Erhvervsdomicilet har opnået guld inden for bæredygtighedscertificeringen DGNB. Anerkendelsen er opnået på baggrund af en række parametre, herunder udnyttelse af dagslys, energiforbrug, akustikforhold, indeklima, og transportforhold.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website