Til toppen

Værdioptimeret erhvervsdomicil med fokus på store åbne rum og bæredygtighed til KPMG/EY

MT Højgaard har opført KPMG/EY's erhvervsdomicil i området omkring Flintholm Station på Frederiksberg. Kontorbyggeriet omfattede cirka 33.500 m2 fordelt på syv etager, 1.300 m2 butikker i gadeplan og et parkeringsområde på cirka 22.000 m2 i de to nederste niveauer.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Domicil til KPMG/EY

Status

Afsluttet

Type

Bæredygtighed, Erhverv, retail og industri , Stål

Lokation

Danmark

Kunde

KPMG Danmark

Samarbejds-partnere

Arkitekt: 3XN

Byggeriet af erhvervsdomicilet fandt sted over tre år fra 2009 til 2012. Udover selve opførslen stod vi for alle ingeniørdisciplinerne på byggeriet såsom konstruktioner, kloak, el, vvs-installationer samt miljø- og geotekniske undersøgelser. Siden indvielsen har vi bevaret det gode samarbejde med KPMG/EY og hjulpet dem med at drifte deres flotte domicil.

Trekløver med skæve former og vinkler

Erhvervsdomicilet er tegnet af 3xnielsen A/S, og det har form som et trekløver med fire store atrier, hvilket skabte en spændende og udfordrende opgave, da det medførte mange skæve former og vinkler.

Store og åbne rum er et af omdrejningspunkterne for KPMG/EY’s erhversdomicil.

Penthouse i stål samt ovenlys og gangbroer

Konstruktionerne på domicilet er primært opbygget af betonelementer, der er funderet på pæle. I atrierne er der desuden udført penthouse i stål samt ovenlys og gangbroer.

Stabiliteten i domicilet er sikret via dækkonstruktionerne, der fører de vandrette kræfter fra vind og masselast hen til de afstivende vægge, der er udført in situ på de nederste to etager og med betonelementer på de øvrige etager.

I opførelsen af konstruktionerne har vi også haft fokus på akustikken for at sikre en optimal støjbalance, hvilket er lykkedes fint.

Atrierne er udført med penthouse i stål samt ovenlys og gangbroer.

Erhvervsdomicilets facade vækker opsigt med de kantede former.

Sølvcertificeret inden for DGNB

KPMG/EY´s erhversdomicil blev sølvcertificeret inden for bæredygtighedscertificeringen DGNB i maj 2012. Certificeringen vurderes efter en række bæredygtighedsparametre inden for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed.

I 2012 var sølvcertificeringen den højeste udmærkelse inden for bæredygtigt byggeri, der på daværende tidspunkt var blevet givet i Danmark.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website